Life

Bogdan Mocanu a dezvăluit motivul pentru care nu mai este prieten cu Jador: „A murit pentru mine”

Bogdan Mocanu și Jador nu mai sunt atât de apropiați! Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus că manelistul a murit pentru el și că prietenia lor nu mai există.
07.12.2021 | 11:14
Bogdan Mocanu a dezvaluit motivul pentru care nu mai este prieten cu Jador A murit pentru mine
Bogdan Mocanu și Jador nu mai sunt prieteni. Foro: Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu a lămurit care este situația prieteniei sale cu Jador. Fostul concurent de la Puterea dragostei a vorbit despre celebrul manelist într-o emisiune online.

Fostul iubit al Andrei Volos a spus că el îl va păstra în minte pe Ionuț Dumitrache, băiatul pe care l-a cunoscut în casa Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Pe Jador, cel de acum, a spus că nu îl cunoaște, lăsând să se înțeleagă că faima l-a schimbat destul de tare pe cântăreț.

Bogdan Mocanu a rupt prietenia cu Jador: „S-a schimbat el ca om”

„Jador a murit pentru mine. Salut, salut, ne vedem noi la studio, cam atât. S-a schimbat el ca om. Mai are momente când te sună, în fine.

ADVERTISEMENT

Important e să fie acolo la momentul potrivit și el nu prea a fost. Din partea mea, orice ar face pe lumea asta, la orice oră m-ar suna, eu sunt acolo. Odată ce mănânci dintr-o farfurie cu un om, nu poți trece așa cu vederea”, a spus Bogdan Mocanu la Wownews.

Bogdan a mai declarat că speră ca Jador să nu ajungă în punctul în care să îi ceară ajutorul, că îi dorește tot binele. Mocanu a spus că se înțelege foarte bine, în schimb, cu Livian Pop, fostul partener al Biancăi Comănici.

ADVERTISEMENT

„Nu e un om pe care aș vrea să-l pierd. Chiar dacă vorbim doar după o lună la telefon, ne confirmăm doar gândurile”, a adăugat Bogdan Mocanu despre Livian.

Mocanu a revenit la Jador spunând că recunoaște că datorită manelistului a ajuns unde a ajuns, dar a ținut să precizeze că și Jador a fost ajutat de el.

ADVERTISEMENT

Mocanu, fostul iubit al Andrei Volos de la Puterea dragostei

Internauții au reacționat la declarațiile făcute de Bogdan Mocanu, amintindu-i că înainte era foarte bun prieten cu Bianca Comănici și Jador, iar acum i-a trădat.

Mulți dintre fanii emisiunii Puterea dragostei sunt mirați de apropierea dintre Bogdan și Livian, mai ales că înainte nu arătau să fie foarte buni tovarăși.

Bogdan Mocanu este unul din cei mai cunoscuți foști concurenți de la Puterea dragostei. Relația sa cu Andra Volos a ținut publicul în fața micilor ecrane, însă cuplul nu a durat foarte mult timp după terminarea sezonului doi.

În ultima perioadă, Bogdan a devenit foarte popular pe rețelele de socializare și chiar și-a încercat norocul și în muzică.

ADVERTISEMENT