Life

Bogdan Mocanu și-a construit o casă de sute de mii de euro: ”Mai am de băgat vreo 50-60.000”

Bogdan Mocanu spune că și-a construit o locuință de 200.000 de euro și că mai are de investit alți 50-60.000. Din ce face bani?
04.11.2022 | 19:16
Bogdan Mocanu sia construit o casa de sute de mii de euro Mai am de bagat vreo 5060000
Din ce bani și-a cumpărat Dani Mocanu o casă de 200.000 de euro. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, este pe cai mari. Tânărul a mărturisit de curând că și-a construit o locuință de 200.000 de euro.

Bogdan Mocanu are o casă de 200.000 de euro

Bogdan Mocanu și-a clădit, mai exact, un mini-penthouse, în care mai are de investit alți 50-60.000 de euro. Banii ar veni din rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Mi-am făcut acum casa și am investit acolo cam tot ce aveam. Până acum, vreo 200.000 €. Și acum sunt pe minus, ca idee, dacă vreți să știți câți bani am, cam hainele de pe mine și atât. 

Nu e casă, e un mini-penthouse, să zic așa. Și mai am de băgat încă vreo 50-60.000 €.”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu, venituri de mii de euro, săptămânal, din Tik-Tok

Fostul participant al emisiunii despre iubire de la Kanal D a mărturisit că încasează sume foarte mari din Tik-Tok, săptămânal ajungând și la 5.000 de euro.

”5.000 €! E adevărat, făceau și alții, făceau de cinci ori mai mult. Sunt băieți care fac 25.000 € chiar și acum, săptămânal”, a mai spus Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT

Dincolo de veniturile colosale din Tik-Tok, Bogdan Mocanu nu vrea ca să se axeze doar pe asta. Pe viitor i-ar plăcea să facă cât mai multe lucruri, utile și stabile pentru viața sa.

”Știi cum e, eu nu mă ocup cu chestia asta, doar am făcut luna aia continuu, dar nu am făcut un obicei din chestia asta, pentru că îmi doresc să fac bani și să mă dezvolt, dar nu doar pe planul ăsta de TikTok.

ADVERTISEMENT

Îmi place să activez pe mai multe chestii, dacă aș sta toată ziua pe TikTok, probabil aș face și eu 10-20.000 € pe săptămână. Dacă aș dispera continuu și aș sta, aș face. Dar eu vreau să mai scot și o piesă, vreau să mai editez și un clip, să mai promovez și nu știu ce haine. Vreau să fac foarte multe chestii”, a mai precizat tânărul.

Bogdan Mocanu a participat la ”Puterea Dragostei” în sezonul 1 și în sezonul 2. În cadrul emisiunii a fost unul dintre cei mai votați concurenți și a devenit celebru.

Cea mai cunoscută relație a lui de la ”Puterea Dragostei” este cea cu Andra Voloș. În prezent, este foarte activ pe rețelele de socializare și are colaborări în plan muzical.

ADVERTISEMENT