Life

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă s-au despărțit după un an. “Încă mai sunt sentimente”

Fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii cu o declarație făcută într-o emisiune. S-a despărțit de iubita misterioasă.
03.11.2021 | 10:16
Bogdan Mocanu si iubita misterioasa sau despartit dupa un an Inca mai sunt sentimente
Bogdan Mocanu și iubita misterioasă s-au despărțit după un an. "Încă mai sunt sentimente"
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu și femeia pe care o numea “soția mea” au decis să se despartă după aproape un an de relație.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei susține că deocamdată au decis să meargă pe drumuri separate, dar nu se știe ce le va rezerva viitorul.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu nu a publicat în toată această perioadă nicio fotografie cu chipul iubitei sale.

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă s-au despărțit după un an. “Încă mai sunt sentimente”

Bogdan Mocanu a făcut un anunț neașteptat. Fostul concurent de la Puterea Dragostei și partenera sa au decis să se despartă, deși fanii se așteptau ca aceștia să se căsătorească.

Mai ales că în mai toate postările bărbatul o numea deja “soția mea”. În plus, cântărețul spune într-un interviu că și-ar dori ca în 2022 să devină tată.

ADVERTISEMENT

Mocanu a explicat într-o emisiune ce s-a întâmplat și a spus că este posibil ca în viitor lucrurile să se schimbe între ei. Fosta parteneră a cântărețului era cu șapte ani mai mare decât el.

“Chestiile sunt proaspete acum. Am decis amândoi să ne focusăm pe carieră. Nu pot spune că este definitiv. Suntem separați de ceva timp, însă e clar că sunt sentimente la mijloc.

ADVERTISEMENT

Așa credem noi că e mai bine acum, însă ea este una dintre cele mai deștepte și frumoase femei pe care eu le-am întâlnit”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Antena Stars. 

Ce spunea Mocanu în urmă cu o lună despre iubita sa

Cu doar o lună în urmă lucrurile păreau că merg foarte bine între cei doi. Sau cel puțin așa susținea artistul. Și iubita acestuia părea extrem de fericită și declara că își dorește o casă mare și mai mulți copii.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc o casă mare, cu mulți copii, cu căței, și cu Gucci (n.r pisica), să mergem în vacanțe, să ne certăm la fel de des cum ne certăm și acum și să ne iubim la fel de tare, iar Bogdan să nu se schimbe, să fie la fel de gelos.

Îl consider frumos, că este al meu, inteligent și câteodată nesuferit de vreau să-l omor”, spunea bruneta misterioasă într-un vlog făcut de fostul concurent de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT