Fotbal intern

Bogdan Planic a câștigat procesul cu FCSB! Ce sumă importantă are de primit de la Gigi Becali

12.11.2020 | 00:07
Bogdan Planic a castigat procesul cu FCSB Ce suma importanta are de primit de la Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a primit o lovitură după ce TAS a luat decizia finală în privința lui Bogdan Planic. Sârbul a câștigat procesul cu fosta sa echipă, FCSB,  având de primit 60.000 de euro.

Jurnaliştii greci de la „sndn.gr” anunţă că Bogdan Planic l-a învins la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pe Gigi Becali şi a primit o despăgubire însemnată.

ADVERTISEMENT

Planic a fost foarte aproape să ajungă la formația greacă AEK Atena, însă Becali a ameninţat cu un proces în care ar fi solicitat daune de 10 milioane de euro, în cazul unei mutări.

Lovitură pentru Gigi Becali! TAS a decis

AEK Atena a abandonat să mai facă mutarea, în ciuda faptului că ajunsese la o înţelegere verbală cu jucătorul. Fundașul central a continuat să-şi caute o nouă echipă, fiind sigur că va câștiga la TAS cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Acesta a semnat cu formaţia israeliană Maccabi Haifa, pentru care a şi evoluat în cinci partide până acum. Bogdan Planic mai avea contract cu „roș-albaștrii” până în iunie 2021. În dezacord cu decizia luată de Gigi Becali de a-i băga pe fotbalişti în şomaj tehnic, fundaşul sârb nu a mai continuat contractul și a considerat cele două luni de şomaj tehnic ca fiind neplătite.

Gigi Becali a considerat injustă metoda prin care Planic şi-a rupt contractul cu FCSB şi a declarat că va avea câștig de cauză, iar clubul care va semna cu Planic va fi obligat să plătească daune de zece milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost convins că va câștiga

“Sunt 100% că voi câştiga procesul, dacă am semnat contract cu el. O să vedem litigiul. Dacă am semnat contractul, cum să aibă dreptate? 10 milioane iau de la el, ori se lasă de fotbal şi nu mai iau nimic.

Dar, dacă el joacă fotbal, orice echipă îl ia plăteşte 10 milioane de euro”, declara Gigi Becali cu ceva timp în urmă. În final, Planic a avut câștig de cauză, având de primit și suma de 60.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic a ajuns în 2017 la FCSB fiind transferat de la Vojvodina pentru suma de 600.000 de euro. În prezent, acesta este cotat la 1.6 milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 1,83 este cota pentru „peste 1,5 goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT