Fotbal intern

Bogdan Planic a făcut scandal după meciul cu Guimaraes! Becali a aflat şi l-a scos din lot pentru partida cu Viitorul. Sârbul ar putea pleca de la FCSB! EXCLUSIV

01.09.2019 | 20:08
Bogdan Planic a facut scandal dupa meciul cu Guimaraes Becali a aflat si la scos din lot pentru partida cu Viitorul Sarbul ar putea pleca de la FCSB EXCLUSIV
Motivul pentru care Bogdan Planic nu e pe teren la meciul cu Viitorul! A cerut rezilierea contractului cu FCSB. EXCLUSIV Bogdan Planic vrea să plece de la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Bogdan Planic este absența surprinzătoare a FCSB-ului din primul 11 pentru meciul cu Viitorul, din etapa a 8-a a Casa Pariurilor Liga 1, iar motivul pentru care sârbul nu joacă nu ține de vreo accidentare sau de lipsa formei sportive. FANATIK a aflat că Planic s-a enervat extrem de rău şi a vrut să meargă direct la patronul Gigi Becali pentru a-i cere rezilierea contractului! Nervos după partida cu Guimaraes, fundaşul sârb a făcut scandal şi decisese să îi spună finanţatorului ce are pe suflet şi, ca final al discuţiei, să ceară încetarea raporturilor cu gruparea roş-albastră! 

Bogdan Planic, gata să ceară rezilierea contractului cu FCSB! Becali a aflat şi l-a scos din lot!

Bogdan Planic pare că s-a săturat de situația de la FCSB, care are un început dezastruos de sezon, atât în Casa Pariurilor Liga 1, unde se află pe ultima poziție a clasamentului după 7 etape disputate, cât și în Europa League, unde a fost eliminată de Vitoria Guimaraes în play-off. FANATIK a aflat că fundașul sârb a vrut să meargă la patron şi să ceară încetarea contractului cu formația vicecampioană. Episodul cu nervii lui Planic s-a întâmplat după returul cu Guimaraes,care a consfiinţit eliminarea din cupele europene a FCSB.

Becali a aflat însă de izbucnirea şi de intenţia lui Planic şi a decis ca sârbul să nu facă parte din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Viitorul, din etapa a opta a Casa Pariurilor Liga 1! Fără fundașul ajuns în 2017 la “roș-albaștri”, Bogdan Argeș Vintilă a improvizat în centrul apărării, începând meciul disputat contra echipei lui Gică Hagi cu Mihai Pintilii (mijlocaş central de profesie) și Aristidis Soiledis (fundaş stânga, la bază), în condiţiile în care Iulian Cristea şi Bozhidar Chorbadzhynski, ceilalţi stoperi de meserie din lot, sunt suspendaţi.

Bogdan Planic vrea să plece de la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures
Bogdan Planic vrea să plece de la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

FCSB speră să scape de “lanterna roșie” după meciul cu Viitorul

FCSB joacă duminică seară, de la ora 21:00, meciul cu Viitorul Constanța din etapa a opta a Casa Pariurilor Liga 1. Înainte de partida de la Pitești, formația condusă de Bogdan Argeș Vintilă ocupă ultima poziție a clasamentului, cu doar 4 puncte după 7 etape disputate. Mai mult, FCSB a pierdut ultimele 5 meciuri din campionat.

Gigi Becali spera să salveze sezonul în Europa League, motivul pentru care partidele din Casa Pariurilor Liga 1 au fost abordate cu jucătorii care nu au jucat în preliminarii, sau chiar cu fotbaliști de la echipa secundă. Planul patronului a eșuat, FCSB fiind eliminată în play-off de Vitoria Guimaraes, 0-1 la general, într-o dublă în care Bogdan Planic a fost unul dintre puținii remarcați.

  • 27 de ani are Bogdan Planic
  • 74 de apariții are sârbul la FCSB