Fotbal intern

Bogdan Planic este dorit la Steaua Roșie Belgrad! Gigi Becali vrea să îl vândă în iarnă. EXCLUSIV

03.10.2019 | 19:07
Bogdan Planic este dorit la Steaua Rosie Belgrad Gigi Becali vrea sa il vanda in iarna EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic este unul dintre cei mai valoroși străini din Casa Pariurilor Liga 1. Fundașul FCSB a fost adus pentru 300.000 de euro în vara anului 2017 de la Vojvodina și a fost una dintre loviturile date de roș-albaștri. Însă, apărătorul sârb este în ultimul an de contract cu echipa lui Gigi Becali și nici el și nici patronul FCSB nu vrea prelungirea înțelegerii. FANATIK a aflat că de fundașul sârb se interesează Steaua Roșie Belgrad, echipă care vrea să îl ia în iarnă. 

Bogdan Planic are ofertă de la Steaua Roșie Belgrad!

FCSB vrea să îl vândă pe Bogdan Planic până la 31 decembrie 2019 pentru că de la 1 ianuarie va intra în ultimele 6 luni de contract și ar putea să semneze gratis cu orice formație. Iar roș-albaștrii nu vor să îl piardă gratis pe fundașul central și vor încerca să scoată în iarnă măcar 300.000 de euro dintr-un eventual transfer. Steaua Roșie Belgrad este interesată să îl semneze pe fotbalistul sârb, însă depinde și de parcursul echipei în Europa.

ADVERTISEMENT

După victoria cu Olympiakos din Champions League, Steaua Roșie este în cărți măcar pentru o calificare în 16-imile Europa League, ceea ce ar mări șansele unui transfer. Bogdan Planic nu își mai dorește să rămână în Casa Pariurilor Liga 1 și nici Gigi Becali nu își mai dorește să îl mai păstreze, mai ales că între fundaș și patron au apărut unele tensiuni după returul din play-off-ul Europa League, pierdut de FCSB cu 0-1, informație publicată în exclusivitate de FANATIK.

Bogdan Planic are ofertă de la Steaua Roșie Belgrad! Gigi Becali și jucătorul refuză prelungirea cu FCSB. EXCLUSIV
Bogdan Planic are ofertă de la Steaua Roșie Belgrad! Gigi Becali și jucătorul refuză prelungirea cu FCSB. EXCLUSIV FOTO: Bogdan Planic si Ivan Martic in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Planic, transferat la insistențele lui Meme Stoica

Cota lui Bogdan Planic a explodat în ultimii doi ani, de când e la FCSB. Fundașul sârb era cotat la 600.000 de euro când a ajuns la echipă, iar acum valorează de aproape patru ori mai mult, 2,3 milioane de euro. De altfel, sârbul a fost unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut FCSB în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic a fost adus la FCSB la insistențele fostului manager sportiv, Mihai Stoica. După multe runde de negociere, oficialii de la FCSB au reușit să îl transfere pe Planic de la Vojvodina Novi Sad. În actuala stagiune, Planic a jucat 14 meciuri, 8 în Europa League și alte 6 în Casa Pariurilor Liga 1.

Bogdan Planic are ofertă de la Steaua Roșie Belgrad! Gigi Becali și jucătorul refuză prelungirea cu FCSB. EXCLUSIV
Bogdan Planic are ofertă de la Steaua Roșie Belgrad! Gigi Becali și jucătorul refuză prelungirea cu FCSB. EXCLUSIV FOTO: Bucurie stelista cu lucian Cristea,Bogdan Planic,Ovidiu Popescu,Florinel Coman si Ioan Hora la golul lui Florin Tanase in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal Ion Comsa din Calarasi
  • 27 de ani are Bogdan Planic
  • 300.000 de euro vrea FCSB în schimbul unui transfer în iarnă 

„Băiatul mai are un an de contract cu noi, dar impresarul lui nu știu unde vrea să-l ducă”, Gigi Becali