Fotbal intern

Bogdan Planic, băgat în șomaj tehnic de Gigi Becali: „Nu a acceptat scăderea salariului”

02.04.2020 | 12:24
Bogdan Planic bagat in somaj tehnic de Gigi Becali Nu a acceptat scaderea salariului
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că Bogdan Planic, fundașul central al FCSB-ului, va intra în șomaj tehnic și confirmă informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK conform căreia sârbul nu a semnat noua înțelegere.

Bogdan Planic, băgat în șomaj tehnic de Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că Bogdan Planic va intra în șomaj tehnic, pentru că nu a acceptat reducerea salariului: „L-am trecut și pe Planic la șomaj pentru că nu a acceptat scăderea salariului. Dacă va accepta îi dau diferența sumei”.

ADVERTISEMENT

„O să le fac testele jucătorilor, mai stau două-trei zile, după care toată lumea în cantonament și în carantină. La noi nu e posibil să facem cum au făcut în Premier League.

La noi o să intre toată lumea în carantină cu bucătar, cu jurnalistul care vrea să rămână și o să fie bine”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu crede că va mai dura mult epidemia de coronavirus

Gigi Becali a vorbit și despre epidemia de coronavirus care s-a abătut asupra României și nu crede ca această să mai dureze mult, patronul FCSB-ului speră să participe la slujba de Înviere:

Părerea mea e că unde e ortodoxia și Sfânta Liturghie nu va fi mare pericol de coronavirus și așa e. La noi mai durează probabil o săptămână și poate face Dumnezeu o minune, iar oamenii să poată să meargă la Înviere.

ADVERTISEMENT

Am cheia de la o biserică, unde duc mâncare și măști la călugări. Am și adeverință din partea mânăstirii ca să merg acolo. Se va crea o pătură și mai distanțată. Noi oamenii bogați o luasem razna să cheltuim bani pe case, pe mașini, pe genți, haine”.

„Voiam să le fac cadou fetelor să le iau mașini, dar acum m-am retras. Eu scad din cheltuieli, dar boala tot pe săraci cade. Oamenii se vor îndrepta încet-încet spre credință.

ADVERTISEMENT

La noi trebuia să fie praf la ce spitale avem, dar pe noi ne ajută Domnul, noi suntem noul Israel, noul popor sfânt. Asta înseamnă ortodoxia”, a mai spus patronul FCSB.

ADVERTISEMENT