Fotbal intern

Bogdan Planic, căpitanul FCSB, vrea să marcheze cu CFR Cluj! Care este visul fotbalistului sârb

15.09.2018 | 15:03
Bogdan Planic capitanul FCSB vrea sa marcheze cu CFR Cluj Care este visul fotbalistului sarb

Bogdan Planic este noul căpitan al lui FCSB, după ce a purtat banderola în remiza cu FC Botoşani, scor 2-2, şi a anunţat că şi-ar dori să marcheze în poarta celor de la CFR Cluj. Fundaşul sârb a susţinut că diferenţa se va face la nivelul concentrării pe teren şi că derby-ul care se va disputa duminică, de la ora 21:00, va fi unul echilibrat.

“Am avut mult timp să ne pregătim pentru acest meci, e un derby. Au câştigat titlul în sezonul trecut şi trebuie să jucăm foarte serios şi foarte bine ca să-i batem pe terenul lor. Va fi foarte dificil şi sperăm că de data asta să-i batem, să nu mai fie 1-1. Cred că nivelul de concentrare va face diferenţa. Sunt două echipe similare şi cred că acesta va fi factorul decisiv. Mi-ar plăcea să înscriu, sper însă să câştigăm, cine înscrie nu contează. Nu pot să spun cine e favorită, sezonul trecut nu au câştigat pe terenul lor, noi nu am câştigat pe terenul nostru. Va fi echilibrat”, a declarat Bogdan Planic la conferinţa premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

Bogdan Planic, căpitanul FCSB, vrea să marcheze cu CFR Cluj şi i-a lăudat pe tricolori

Bogdan Planic a primit banderola de capitan al echipei FCSB, iar meciul cu CFR Cluj va fi al doilea în care va avea acest rol la vicecampioana României. “Este o responsabilitate foarte mare, eu voi juca însă la fel ca întotdeauna, voi da 100%. Nu aş vrea să vorbesc despre discuţia cu domnul Becali în public, vorbim despre asta în vestiar şi atât”, a precizat fundaşul sârb de 26 de ani.

Căpitanul lui FCSB i-a lăudat pe tricolori, după ce echipa naţională a României a obţinut o remiză, la Belgrad, cu Serbia, scor 2-2. În plus, Bogdan Planic a anunţat că şi-ar dori să joace pentru selecţionata pregătită de Mladen Krstajic. “România a obţinut un rezultat foarte bun la Belgrad. Serbia a fost mai bună în prima repriză, nu ştiu ce s-a întâmplat după pauză. Mă aşteptam ca Serbia să câştige, dar România are jucători foarte buni şi au obţinut un punct care cred ca va fi foarte important pentru această grupă. Mi-ar plăcea să ajung la echipa naţională, este visul fiecărui jucător. Sper să fiu urmărit şi sper să fiu chemat”, a spus Bogdan Planic.

Ce jucători de la CFR Cluj sunt principalul pericol pentru FCSB

Bogdan Planic a susţinut că Billel Omrani şi George Ţucudean sunt jucătorii care pot pune mari probleme defensivei vicecampioanei României. De asemenea, fundaşul sârb a declarat că absenţa lui Mihai Pintiliva conta, în condiţiile în care este cel mai experimentat jucător de la FCSB. “Pintilii e foarte important pentru noi, e cel mai experimentat de la FCSB şi e unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Avem însă jucători buni pe acea poziţie şi sper că va fi la fel. CFR are câţiva jucători periculoşi, în atac sunt Omrani şi Ţucudean, foarte periculoşi şi buni împreună, ei sunt cei mai periculoşi. Însă au mulţi jucători buni”, a comentat Bogdan Planic.

Bogdan Planic, căpitanul FCSB, vrea să marcheze cu CFR Cluj şi i-a lăudat pe tricolori
Bogdan Planic, căpitanul FCSB, vrea să marcheze cu CFR Cluj şi i-a lăudat pe tricolori