Fotbal intern

Alarmă la FCSB! Cât lipsește Bogdan Planic și când s-a decis Gigi Becali să-l ia pe Iulian Cristea. EXCLUSIV

28.02.2019 | 16:23
Alarma la FCSB Cat lipseste Bogdan Planic si cand sa decis Gigi Becali sal ia pe Iulian Cristea EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic s-a accidentat în derby-ul FCSB – Craiova 3-2 și a ieșit în minutul 65 pentru că a simțit dureri în zona inghinală. La câteva minute după fluierul final, fundașul sârb de 27 de ani a discutat cu FANATIK despre problema sa. „Nu am vrut să risc! Am simțit o înțepătură!”, au fost cuvintele lui Bogdan la ieșirea de la vestiare, fiind vizibil afectat de această nouă cumpănă din cariera sa.

Bogdan Planic va pierde jumătate din meciurile din play-off după accidentarea din FCSB – Craiova!

La două zile după partidă, marți după-amiaza, Bogdan Planic a făcut un control suplimentar și a aflat că accidentarea sa este mult mai gravă decât se anticipa inițial. Gigi Becali a vorbit despre o indisponibilitate a sîrbului de o lună, dar în realitate cei din staff-ul medical au pronosticat o absență a lui Planic de minim 6 săptămâni! Ceea ce se traduce prin mijlocul lunii aprilie!

ADVERTISEMENT

Acesta are o microruptură la nivelul inghinalilor de la coapsa dreaptă, care îl scoate, momentan, din circuit. Privind țintarul meciurilor din play-off, este foarte posibil ca Planic să nu fie apt nici pe 14 aprilie, dată la care se joacă derby-ul CFR – FCSB, din ultima etapă a turului play-off-ului.

Bogdan Planic, cât lipsește după accidentarea din meciul FCSB - Craiova
Bogdan Planic are șanse destul de mici să prindă duelul din 14 aprilie 2019 cu George Țucudean

Gigi Becali a fost informat de duminică noapte, motiv pentru care a mărit suma la Iulian Cristea

Patronul FCSB a primit informații despre situația lui Planic la prima oră a dimineții de luni. Din informațiile FANATIK, lui Becali i s-a transmis că există un risc foarte mare ca Planic să nu poată ajuta echipa multe meciuri din play-off, astfel că e nevoie urgentă de aducerea încă unui fundaș central.

ADVERTISEMENT

A fost momentul în care Gigi Becali, care cu două zile înainte spusese că nu dă mai mult de 50.000 de euro pentru a-l transfera acum pe Iulian Cristea, a crescut oferta pentru Gaz Metan Mediaș. Le-a propus ardelenilor încă o sută de mii de euro, adică 150.000 preț final, iar Gazul și-a dat acceptul. Astfel că Iulian Cristea, care semnase din vară cu FCSB, s-a prezentat deja la noua echipă.

Cu ce fundași centrali va juca FCSB la Voluntari

Până la meciurile din play-off, Mihai Teja are deja o problemă majoră privind defensiva la ultima întâlnire din sezonul regulat, cea de pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Nu mai puțin de 3 fundași sunt suspendați: Junior Morais, Bălașa și abia venitul Iulian Cristea. La aceștia se adaugă și Dennis Man, care a primit două etape după roșul din meciul cu Craiova, informație dezvăluită marți de FANATIK.

ADVERTISEMENT
Bogdan Planic, cât lipsește după accidentarea din meciul FCSB - Craiova
Dennis Man va lipsi din meciul de la Voluntari din cauza eliminării din derby-ul cu Craiova

În aceste condiții, Teja nu are prea multe variante pentru a forma cuplul de fundași centrali, mai ales că nici Momcilovici nu este încă la parametrii doriți. Vor juca, probabil, în centru Nedelcu și Lucian Filip, pe benzi fiind pregătiți Mihai Roman în stânga și Romario Benzar în dreapta. Ultimul, singurul care joacă pe postul său! Cum ar arăta un prim 11 probabil al FCSB la Voluntari?

  • Bălgrădean – Benzar, Nedelcu, Filip, Roman – Pintilii, Matei – Teixeira, Tănase, Coman – Hora.
ADVERTISEMENT