Fotbal intern

Bogdan Planic, chemat de galeria FCSB-ului ca să dea explicaţii. Ce i-au cerut fanii. Foto

23.12.2018 | 17:31
Momentul în care Bogdan Planic se îndrepta către galeria FCSB-ului. Sârbul, chemat să dea explicaţii. Captură foto: digisport

La finalul meciului dintre FCSB şi CFR Cluj, scor 0-2, din etapa 21, ultima din anul 2018, Bogdan Planic a fost chemat de galeria “roş-albaştrilor” pentru a da explicaţii. Astfel, imediat după ce Sebastian Colţescu a fluierat finalul partidei, sârbul din apărarea FCSB-ului s-a îndeptat spre zona în care se aflau suporterii echipei finanţate de Gigi Becali. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

În timp ce jucătorii lui Nicolae Dică i-au aplaudat pe fani de la mijlocul terenului şi s-au îndreptat spre vestiare, Bogdan Planic a fost chemat de ultraşii din “Peluza Roş-Albastră” pentru a le explica ce s-a întâmplat cu FCSB de nu a reuşit să facă un meci bun cu rivala CFR Cluj, anunţă digisport.

Bogdan Planic, chemat de galeria FCSB-ului ca să dea explicaţii

Fundaşul sârb în vârstă de 26 de ani s-a dus spre galerie pentru a vedea ce doresc fanii prezenţi pe “Arena Naţională”. După ce a fost aplaudat preţ de câteva minute, fanii au dat mâna cu Bogdan Planic, după care i-au cerut să le facă tricoul cadou. Sârbul s-a conformat, după care a continuat să îi salute pe fanii aflaţi pe rândul de jos al peluzei. În plus, ultraşii din “Peluza Roş-Albastră” au avut şi un mesaj pentru căpitanul FCSB-ului. Aceştia i-au cerut să le transmită celorlalţi jucători  faptul că îşi doresc neapărat titlul la finalul sezonului 2018 – 2019, pentru că altfel vor pierde susţinerea galeriei.

Bogdan Planic îi oferă unui fan din peluza FCSB-ului tricoul său. Captură foto: digisport

După ce a terminat de discutat cu suporterii FCSB-ului, Bogdan Planic s-a dus spre vestiar, acolo unde a avut un eveniment nu foarte plăcut. Sârbul din defensiva “roş-albaştrilor” a fost la un pas să se ia la bătaie cu Emmanuel Culio şi a fost nevoie de intervenţia celorlalţi jucători pentru a-i despărţi.  Un alt incident a avut loc între Giedrius Arlauskis şi Cătălin Făinişi.

  • FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019
  • 40 de puncte a adunat FCSB în 21 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri