Fotbal intern

Bogdan Planic, discuție cu cărțile pe față cu Gigi Becali despre contractul la FCSB. „Nu știu cât mai rămân pe aici!” Exclusiv

05.04.2020 | 19:18
Bogdan Planic discutie cu cartile pe fata cu Gigi Becali despre contractul la FCSB Nu stiu cat mai raman pe aici Exclusiv
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic este singurul titular de la FCSB care a refuzat înjumătățirea contractului propusă de Gigi Becali. A promis inițial că va semna, dar nu și-a mai dus intenția până la capăt.

FANATIK a aflat ce s-a întâmplat de fapt între stoperul sârb și patronul celor de la FCSB, ce au discutat, ce dorea Planic, cum a reacționat Becali, cel care ulterior a anunțat că-l bagă și pe fundaș în șomaj tehnic!

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic i-a cerut lui Gigi Becali să-i înjumătățească salariul doar până se reia campionatul, patronul l-a refuzat!

La foarte puțin timp după declanșarea stării de urgență în România, Gigi Becali și-a dat seama că e momentul să acționeze imediat pentru a nu pierde foarte mulți bani. A trecut la reducerea salariilor jucătorilor, majoritatea având contracte lunare de minim 10.000 de euro.

Inițial Becali ar fi dorit ca această măsură asupra angajamentelor jucătorilor să fie aplicată pe un an, dar la solicitarea căpitanului Florin Tănase a fost de acord cu doar 6 luni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că singurul jucător care l-a refuzat pe patron a fost sârbul Bogdan Planic. Acesta s-a consultat cu impresarul Zvonko Milojkovic, care i-a transmis că nimeni nu poate să-i banii, dar decizia îi aparține.

Eu sunt de acord să iau jumătate de bani cât timp nu se joacă fotbal, nu pe 6 luni. Când începe campionatul, îmi vreau contractul înapoi. Și așa nu se știe cât mai rămân la FCSB…” – Bogdan Planic către Gigi Becali

În discuția pe care a avut-o cu Gigi Becali, Planic i-a transmis că e de acord cu înjumătățirea, dar doar pe perioada cât nu se joacă fotbal. Când reîncepe Liga 1, Planic dorește să fie plătit cu 15.000 de euro pe lună, adică suma pentru care a semnat. O propunere decentă a sârbului, refuzată clar de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a anunțat pe sârb că e în șomaj tehnic și pregătește un cuplu de fundași centrali Miron – Iulian Cristea

Patronul FCSB nu a dorit să accepte contrapropunerea făcută de Bogdan Planic, al cărui contract cu FCSB se poate prelungi în iunie 2020 cu încă un an doar cu acordul ambelor părți.

Gigi Becali a anunțat că și Planic intră în șomaj tehnic, situație ce taie practic continuarea relației dintre cele două părți și din sezonul următor. Mai mult, Becali spune că are deja pregătit înlocuitorul lui Bogdan Planic:Andrei Miron. În acest moment, acesta ar face pereche cu Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Credeți că stau să mă rog de Planic? Să fie sănătos, dar adio postul de titular la FCSB. Mi-a demonstrat că nu are caracter, iar mie mi s-a părut că este un jucător problematic încă de când am semnat contractul.

Credeți că moare apărarea fără Planic? Că începem campionatul peste o lună, două sau trei, tot o să găsim un înlocuitor. Îl am pe Miron și o să mă bazez pe el dacă nu o să reușim să îl aducem pe Chindriș”, a declarat Gigi Becali pentru Pro Sport.

 

ADVERTISEMENT