Fotbal intern

Bogdan Planic este noul căpitan de la FCSB! Sârbul poartă banderola în premieră cu Botoșani

02.09.2018 | 20:23
Bogdan Planic este noul capitan de la FCSB Sarbul poarta banderola in premiera cu Botosani
Bogdan Planic este noul căpitan de la FCSB
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic este noul căpitan de la FCSB, după ce Nicolae Dică a decis să-i ofere sârbului banderola la meciul cu FC Botoșani, contând pentru etapa a 7-a din Liga 1 Betano. 

Fundașul central în vârstă de 25 de ani, evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 1,7 milioane de euro, preia astfel banderola de la Florin Tănase. Planic a evoluat în nouă partide pentru FCSB în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic este noul căpitan de la FCSB

Sârbul adus de la Vojvodina în vara anului trecut s-a integrat repede la FCSB, devenind om de bază la scurt timp de la transferul său. Spre exemplu, în precedenta stagiune. Bogdan Planic a strâns 30 de meciuri oficiale în tricoul roș-albastru, marcând un gol și oferind un assist.

Reușita sa a venit într-un moment important al sezonului, în minutul 90 al meciului de pe teren propriu cu CFR Cluj, rezultat în urma căruia FCSB a rămas în cursa pentru titlu. Despre Bogdan Planic s-a vorbit în această vară că ar putea ajunge în Bundesliga, la Eintracht Frankfurt, club ce ar fi fost să achite în schimbul său zece milioane de euro. Mutarea nu s-a concretizat însă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a luat banderola lui Florin Tănase

Interesant este că Gigi Becali anunțase încă de acum trei zile că Florin Tănase nu va mai fi căpitan la FCSB, dezamăgit fiind de atitudinea sa din meciul cu Rapid Viena, Finanțatorul FCSB nu știa la acel moment cine merită banderola, dar pe lista posibililor înlocuitori se regăsea și actualul căpitan al roș-albaștrilor.

Mă duc în cantonament şi o să-i zic lui Dică să aducă baderola. Nu i-o mai dau lui Tănase. Gata, nu mai cred în el ca mare jucător. Ce să faci cu unul care mereu e cu mâinile pe sus? Nu merită să fie căpitan. De-acum înainte s-ar putea să frece banca de rezerve, că nu se poate să ceri schimbare în minutul 43. Te doare? Mai stai două minute, cât mai e până la pauză, şi luptă!

ADVERTISEMENT

“I-a fost frică să mai joace, ce să mai zică, s-a dat lovit şi aia e. L-a lovit ăla puţin şi a zis că lasă, mai bine nu mai joc. Ce căpitan e ăla?! Mereu cu mâinile pe sus, se aruncă una-două…simulări. Nu e căpitan. Îl pun pe Planic, că ăla dă război. Sau văd eu, pe Gnohere, că dă goluri. I-aş da bandelorla lui Pintilii, dar nu vrea să o mai ia, e supărat. Şi are dreptate să fie supărat, că i-am luat-o pe nedrept” a spus Gigi Becali la o televiziune de sport după meciul cu Rapid Viena.