Fotbal intern

EXCLUSIV. Planic face totul pentru FCSB. Decizie pe placul lui Becali

Bogdan Planic a ajuns la FCSB la finalul lunii august a anului 2017, după ce Nicolae Dică şi Mihai Stoica au insistat pentru transferul sârbului de la Vojvodina Novi Sad. Fundaşul cu o...
03.10.2017 | 00:07
EXCLUSIV Planic face totul pentru FCSB Decizie pe placul lui Becali

Bogdan Planic a ajuns la FCSB la finalul lunii august a anului 2017, după ce Nicolae Dică şi Mihai Stoica au insistat pentru transferul sârbului de la Vojvodina Novi Sad. Fundaşul cu o înălţime de 1.91 a reuşit cu uşurinţă să se impună în primul unsprezece al vicecampioanei României şi face echipă cu Mihai Bălaşa în centrul defensivei.

Fundaşul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu FCSB, iar din momentul în care a ajuns la FCSB a evoluat în 7 meciuri în tricoul “roş-albastru”, toate din postura de titular, iar Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunţat că fundaşul sârb, alături de Romario Benzar şi Mihai Bălaşa sunt jucătorii care vor face parte mereu din primul 11. FANATIK.RO a aflat care este planul lui Bogdan Planic pentru a se acomoda cât mai repede în România şi pentru a-şi ajuta echipa cât mai mult.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bogdan Planic vrea profesor de limba română

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Bogdan Planic s-a acomodat foarte bine la FCSB şi are planuri mari pentru următorii 4 ani de contract cu formaţia din Liga 1 Betano. Astfel, sârbul în vârstă de 25 de ani este hotărât să înveţe cât mai repede să vorbească în limba română, toate acestea pentru a putea colabora cât mai bine cu staff-ul tehnic şi cu ceilalţi coechipieri. Conform surselor din cadrul echipei, Bogdan Planic se gândeşte la posibilitatea de a le transmite oficialilor lui FCSB să-i angajeze un profesor de limba română.

Bogdan Planic are o strânsă legătură de prietenie cu Marko Momcilovic, sârbul transferat de FCSB de la Pandurii Târgu Jiu în luna ianuarie a anului 2016, iar fundaşul de bandă îl ajută pe Planic să se acomodeze. Un alt punct forte al apărătorului transferat de la Vojvodina Novi Sad este faptul că acesta vorbeşte fluent în engleză.

600.000 de euro este cota lui Bogdan Planic, conform transfermarkt.com

„Planic mi-a lăsat o impresie foarte bună. A avut două ezitări, dar mi-a plăcut că verticalizează jocul direct pe atacant. Îmi place foarte mult de el. El trimite minge lungă pe atacant şi nu pe mijlocaş, iar asta numai jucătorii mari o fac”, a spus Becali pentru ProX.

Tags: