Fotbal intern

Bogdan Planic își reziliază unilateral contractul cu FCSB! Gigi Becali a luat „foc”: „S-ar putea să-l coste 10 milioane de euro!”

19.06.2020 | 15:43
Bogdan Planic isi reziliaza unilateral contractul cu FCSB Gigi Becali a luat foc Sar putea sal coste 10 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic, fundașul central al FCSB-ului, își reziliază unilateral contractul cu FCSB, sârbul nefiind mulțumit de restanțele salariale și de faptul că a fost trimis în șomaj tehnic în timpul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus.

Gigi Becali s-a enervat când a primit vestea și a declarat că fundașul sârb va avea de suferit în urma deciziei luate, și anume să plătească numai puțin de 10.000.000 de euro, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic a fost pe teren și la ultimul meci jucat de FCSB împotriva lui CFR Cluj, 0-1, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai „roș-albaștrilor”.

Bogdan Planic își reziliază contractul cu FCSB

Bogdan Planic a decis să își rezilieze unilateral contractul cu FCSB, fundașul sârb fiind profund deranjat de faptul că a fost băgat în șomaj tehnic în perioada în care campionatul era întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Acum, Planic își cere toate restanțele salariale, fiind neplătit de câteva luni, iar FCSB se va despărți de unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut în ultima perioadă.

  • 1.800.000 de euro este cota de piață a lui Bogdan Planic, conform transfermarkt.com

Gigi Becali a luat „foc”

Gigi Becali s-a înfuriat după decizia lui Bogdan Planic și îl amenință că s-ar putea să plătească în viitor: „Bogdan Planic nu a mai venit la antrenament și ne-a anunțat că vrea rezilierea contractului unilateral.

ADVERTISEMENT

Eu i-am transmis că nu-l țin cu forța, legat de gard, poate să se ducă unde vrea, dar îl avertizez că această plecare s-ar putea să-l coste zece milioane de euro”.

„Să se uite bine pe contract, că eu mă gândesc serios să-l dau în judecată. Însă, vă repet, nu-l pot ține legat cu sfoara de gardul de la baza din Berceni”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Bogdan Planic a jucat 30 de meciuri pentru FCSB, reușind să ofere o pasă de gol.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 1,69 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT