Fotbal intern

Bogdan Planic l-a impresionat pe Novak Martinovic. Dezvăluiri despre căpitanul FCSB-ului. “Atunci n-a jucat foarte mult!”

10.09.2018 | 18:11
Bogdan Planic după golul înscris în poarta CFR-ului. Sârbul l-a impresionat pe Novak Martinovic
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic a reuşit să-l impresioneze pe Novak Martinovic, fostul jucător al formaţiei FCSB. Sârbul care a fost coechipier cu actualul căpitan al “roş-albaştrilor” la gruparea Steaua Roşie a făcut dezvăluiri despre fundaşul în vârstă de 26 de ani care a fost transferat de Gigi Becali de la Vojvodina Novi Sad.

Bogdan Planic a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. Fundaşul în vârstă de 26 de ani a reuşit să se impună în primul “11” al echipei pregătite de Nicolae Dică, iar Gigi Becali i-a dat banderola de căpitan al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Novak Martinovic a fost impresionat de Bogdan Planic

Novak Martinovic, sârbul care a evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2010 – ianuarie 2013, a avut numai cuvinte de laudă l-a adresa lui Bogdan Planic, fotbalist despre care susţine că l-a uimit în scurta perioadă petrecută de fundaşul sârb la gruparea finanţată de Gigi Becaşi.

”El a fost la Steaua Roşie când eu am fost acolo. Atunci nu a jucat prea mult, dar s-a văzut că e talentat, că are calităţi. E foarte bine pentru el că a plecat la Vojvodina şi a făcut performanţă acolo. Acum, vezi că face foarte bine în România. Îmi place când un om din ţara mea face ceva în România”, a declarat Novak Martinovic pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Bogdan Planic îl salută pe Cristi Bălgrădean la finalul unei partide jucate de FCSB
Cristi Bălgrădean şi Bogdan Planic se salută la finalul unui meci al FCSB-ului

Planic i-a luat banderola lui Florin Tănase

Bogdan Planic a ajuns căpitan la FCSB, după ce Gigi Becali a decis să-i ia lui Florin Tănase banderola. Latifundiarul din Pipera a luat această hotărâre deoarece a considerat că fundaşul sârb este mult mai războinic decât Florin Tănase. Bogdan Planic a purtat pentru prima dată banderola de căpitan în meciul cu FC Botoşani, scor 2-2.

”Pintilii, ştiţi foarte bine, el nu mai doreşte să fie căpitanul echipei şi…. Da, va rămâne Planic. Hotărârea a fost luată într-o discuţie cu Meme şi cu patronul echipei, să schimbam căpitanul echipei. Şi mai multe nu vreau să comentez”a declarat Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic, ofertă de milioane de la Eintraht Frankfurt

Fundaşul echipei FCSB a fost atent monitorizat în ultima jumătate de an de Eintraht Frankfurt, echipă care era dispusă să ofere aproximativ 6 milioane de euro pentru Bogdan Planic. Zvonko Milojkovic, impresarul căpitanului vicecampioanei României a recunoscut interesul grupării din Bundesliga. Într-adevăr, e o echipă care îl urmăreşte de 6 luni. Au fost prezenţi la ultimele două meciuri şi sunt hotărâţi să achite clauza de reziliere de 10 milioane de euro. Acest lucru se poate întâmpla în orice moment. Am avut 3 oferte concrete pentru Planic, oferte clare, echipele erau din top 5 campionate din Europa. Băiatul știe ce înseamnă un club mare și știe că jucătorii nu se vând așa, după 6 luni, ca ciorapii. A înțeles, nu sunt probleme. Am vorbit cu băiatul, l-am pregătit psihic, pentru că ofertele zăpăcesc jucătorii. Clubul a zis că nu este de vânzare, a declarat Zvonko Milojkovic pentru o televiziune de sport

Novak Martinovic îl cunoaşte pe Bogdan Planic din 2014, atunci când cei doi sârbi evoluau pentru Steaua Roşie Belgrad, dar actualul căpitan al FCSB-ului nu a avut succes la formaţia din Serbia şi a jucat în doar 6 meciuri. Pe parcursul carierei, Bogdan Planic a mai jucat pentru FK Sloboda Uzice, FK Jadinstvo Putevi Uzice, OFK Belgrad şi FK Vojvodina Novi Sad. În tricoul FCSB-ului a jucat în 39 de meciuri, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

1,7 milioane de euro este cota lui Bogdan Planic, conform transfermarkt.com