Fotbal intern

FOTO. Planic a revenit! Sârbul lui FCSB a avut probleme la aeroport

FCSB - Botosani LIVE STREAM Liga 1 - Vezi meciul ONLINE aici...
FOTO Planic a revenit Sarbul lui FCSB a avut probleme la aeroport

FCSB – Botosani LIVE STREAM Liga 1 – Vezi meciul ONLINE aici

UPDATE. După ce s-au rezolvat problemele între Bogdan Planic şi Steaua, fundaşul central a revenit duminică după amiază în România, iar luni va efectua primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică. Sârbul în vârstă de 25 de ani a ajuns la Bucureşti cu o cursă de Belgrad, dar a întâmpinat probleme pe “Aeroportul Internaţional Henri Coandă”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bogdan Planic la FCSB. Probleme pentru sarb la aeroport (2)

Noul jucător al Stelei şi-a pierdut unul dintre cele două bagaje cu care venise din Serbia şi a fost nevoit să aştepte pentru ca lucrurile să se lămurească şi să se asigure ca va primi bagajul. Mai mult, Bogdan Planic va fi prezent pe “Arena Naţională” duminică seară, acolo unde va avea loc meciul dintre Steaua şi FC Botoşani, de la ora 21:00.
UPDATE. La două ore după ce FANATIK.RO a anunţat că transferul fundaşului sârb, Bogdan Planic, se va realiza, a venit şi confirmarea din partea clubului Steaua. Pe pagina oficială de Facebook, FCSB a anunţat că transferul lui Planic a fost perfectat. Fundaşul a semnat un contract valabil 4 ani. 


UPDATE. Nicolae Dică a vorbit despre transferul încă nerealizat al sârbului Bogdan Planic, jucător pe care îl doreşte foarte mult la echipă.

Este încurcată problema cu Planici, ştiam că vine la noi, iar vineri după antrenament am aflat că sunt ceva probleme. Rămâne de văzut dacă se vor rezolva. Vorbisem cu domnul Argăseală, ştiam că totul e ok, dar apoi mi s-a spus că sunt probleme la clubul lui. Sper să se rezolve în zilele următoare. E un jucător pe care l-am dorit, vreau să vină la echipa, dar nu mă ocup eu de transfer.“, a spus Dică la conferinţa de presă.

UPDATE. Deşi părea că transferul sârbului Bogdan Planic nu mai are nicio şansă să se realizeze, lucrurile au luat o nouă întorsătură. FANATIK.RO a aflat că fundaşul venit de la Vojvodina Novi Sad şi agentul acestuia, Zvonko Milojkovic, au revenit la sentimente mai bune. Semnarea contractului pe patru ani cu Steaua este o chestiune de ore. Este foarte posibil ca Planic să devină jucătorul Stelei cu acte în regulă chiar în cursul zilei de sâmbătă!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Incredibil! Mult anunţatul transfer al fundaşului sârb Bogdan Planic la Steaua, confirmat de patronul vicecampioanei României miercuri, cu puţin înaintea returului cu Sporting Lisabona, din play-offul Ligii Campionilor, ar putea să nu mai aibă loc! Mai mult, se publicaseră deja fotografiile lui Bogdan Planic în tricoul roş-albastru şi se anunţase că jucătorul a semnat contractul, dar, în realitate, nu era aşa.

“Ne înţeleseserăm, dar totul a picat, din cauza neseriozităţii domnului Argăseală, ca să nu zic mai mult”, a declarat managerul jucătorului, Zvonko Milojkovic.  De fapt, nu se semnase nimic şi abia vineri era programată întâlnirea decisivă pentru ca jucătorul să îşi depună semnătura pe un contract cu durata de patru ani.

Bogdan Planic la Steaua. Şi-au schimbat poziţia în ultima clipă

La rândul său jucătorul spunea că a parafat înţelegerea şi că abia aşteaptă să îl convingă pe antrenor că merită să joace: “Sunt fericit. Am aşteptat toată ziua ca să semnez contractul, dar sunt foarte fericit. Înseamnă foarte mult pentru mine, e o echipă mare, care a fost campioana Europei. E un pas mare pentru mine, sper să dovedesc că merit să joc aici. Voi face totul ca antrenorul să mă placă şi voi munci din greu pentru această şansă”.

Vineri, însă, a venit lovitura de teatru. Jucătorul şi impresarul său fuseseră în tribune la meciul cu Sporting, dar deja erau foarte supăraţi pe atitudinea lui Valeriu Argăseală, pe care l-au aşteptat miercuri preţ de două ore şi jumătate la club, pentru a pregăti semnarea contractului. Valeriu Argăseală a lipsit însă şi nici nu a anunţat faptul că se afla la masa oficială cu omologii de la Sporting. Acest lucru i-a deranjat enorm pe cei doi sârbi, care şi-au schimbat poziţia şi au decis să nu mai semneze!

Sursă FOTO: Sport.ro