Fotbal intern

Bogdan Planic nu are ruptură! Câte meciuri ratează fundașul lui Dică și cine îl va înlocui

30.10.2018 | 13:58
Bogdan Planic nu are ruptura Cate meciuri rateaza fundasul lui Dica si cine il va inlocui

Bogdan Planic nu are ruptură după accidentarea din meciul cu FC Voluntari, dar chiar și așa situația sa este o veste foarte proastă pentru Nicolae Dică. Fundașul central, singurul valid până acum câteva zile, are doar o întindere, dar aceasta îl va ține pe bară aproape o lună de zile.

FANATIK.RO a aflat că sârbul își va relua pregătirea după pauza din campionat pentru meciurile echipei naționale, astfel că va rata minim 3 partide ale „roș-albaștrilor”.

Bogdan Planic nu are ruptură, dar ratează derby-ul cu Dinamo

În urma RMN-ului efectuat la începutul săptămânii, Bogdan Planic a aflat că perioada sa de pauză este de 3-4 săptămâni. Ceea ce înseamnă că jucătorul nu va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo de pe 11 noiembrie, confirmând temerile conducătorilor de la FCSB.

De fapt, numărul partidelor în care Nicolae Dică nu se va mai baza pe serviciile sîrbului sunt minim trei. Pot fi chiar patru, deoarece totul depinde de când își va relua Planic antrenamentele. La cum se preconizează, Bogdan ar putea rata inclusiv deplasarea la Iași a echipei sale.

Ce meciuri pierde Bogdan Planic

  • 1 noiembrie         Dunărea Călărași – FCSB (Cupa României)
  • 4 noiembrie         FCSB – Astra Giurgiu (etapa a 14-a)
  • 11 noiembrie       Dinamo – FCSB (etapa a 15-a)
  • 24 noiembrie       Poli Iași – FCSB (etapa a 16-a)

Cine joacă în locul lui Bogdan Planic cu Astra și cu Dinamo

Nicolae Dică își creionează deja opțiunile pentru înlocuirea stoperului sârb la următoarele două meciuri din campionat, cel din week-end cu Astra și derby-ul cu Dinamo de peste aproape două săptămâni.

Alexandru Stan va intra în mod normal la FCSB încă de la meciul cu Astra Giurgiu
Alexandru Stan va intra în mod normal la FCSB încă de la meciul cu Astra Giurgiu

Faptul că Alexandru Stan este aproape de revenire, având șanse destul de mari să intre chiar contra giurgiuvenilor, îi oferă lui Dică perechea de fundași centrali contra Astrei. În mod normal Lucian Filip și Junior Morais vor forma cuplul din centrul defensivei, cu Stan în stânga. Dacă Stan nu poate, acolo va intra Roman, la fel ca în meciul cu Voluntariul.

  • Cum va arăta apărarea FCSB cu Astra: Benzar, Filip, Morais, Stan

În derby-ul cu Dinamo, dacă nu mai apar alte probleme de ordin medical, va intra Mihai Bălașa, deci Dică va avea în sfârșit un fundal central de meserie în primul 11. Lângă Bălașa va juca Filip, iar Morais va sări din schemă.

  • Cum va arăta apărarea FCSB cu Dinamo: Benzar, Bălașa, Filip, Stan
  • Așa cum FANATIK a anunțat, Mihai Bălașa va fi marea surpriză a lui Dică la derby-ul cu Dinamo
    Așa cum FANATIK a anunțat, Mihai Bălașa va fi marea surpriză a lui Dică la derby-ul cu Dinamo