Fotbal intern

Bogdan Planic primeşte oferta de prelungire a contractului! Gigi Becali, negocieri cu Soiledis şi Panţîru: “Îi dau 10.000 de euro”

22.10.2019 | 12:23
Bogdan Planic primeste oferta de prelungire a contractului Gigi Becali negocieri cu Soiledis si Pantiru Ii dau 10000 de euro
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic primeşte oferta de prelungirea a contractului, care era scadent în vara anului viitor. La finalul meciului Chindia – FCSB 1-2, fundaşul central a susţinut că nu negociase semnarea unui nou acord cu oficialii vicecampioanei României, însă Gigi Becali i-a transmis că în zilele următoare va primi o ofertă.

Bogdan Planic, ofertă de prelungire a contractului cu FCSB

La 48 de ore după ce Bogdan Planic a susţinut că nu a primit prelungirea contractului cu FCSB, Gigi Becali i-a transmis fotbalistului că în următoarele zile va primi o nouă ofertă din partea clubului.

ADVERTISEMENT

“Mâine sau poimâine. Planic prelungeşte şi mâine dacă vrea şi dacă nu cere bani la semnătură. Am făcut o recapitulare cu Vali (n.r. Valeriu Argăseală) şi măreşte contractele. Nu este singurul care va primi o prelungire”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Bogdan Planic primeşte oferta de prelungire a contractului
Bogdan Planic primeşte oferta de prelungire a contractului

Panţîru şi Soiledis, aşteptaţi la negocieri

Bogdan Planic nu este singurul fotbalist din lotul FCSB care va primi oferte din partea conducerii clubului care ocupă locul 8 în Casa Pariurilor Liga 1. Gigi Becali a anunţat că Aristidis Soiledis şi Ionuţ Panţîru sunt aşteptaţi la negocieri.

ADVERTISEMENT

“Mi-a plăcut mult Soiledis cum a intrat. O să-i prelungim contractul. Nu e în regulă ca Panţîru să ia 6.000, el trage echipa după el mai mult decât Coman. Îi fac 10.000. Momcilovic? Este posibil să prelungim dacă el îşi revine, să vedem ce se întâmplă cu el”, a precizat Gigi Becali.