Bogdan Planic, primul cartonaș roșu la FCSB! Sârbul a fost eliminat în meciul cu Botoșani

Francisc Oprea   
în Casa Pariurilor Liga 1
09/11/2019, 22:08
Bogdan Planic, primul cartonaș roșu la FCSB! Sârbul a fost eliminat în meciul cu Botoșani
Planic şi Nedelcu lăsaţi acasă pentru Hermannstadt - FCSB! Alegerea făcută de Bogdan Vintilă pentru centrul apărării! EXCLUSIV. Sursa foto: sportpictures.eu

Bogdan Planic a văzut cartonașul roșu în minutul 64 al meciului cu Botoșani, din etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1. Sârbul a fost avertizat prima oară în debutul jocului, iar la 20 de minute după pauză a primit al doilea cartonaș galben, după un atac întârziat asupra lui Stefan Ashkovski. Eliminarea din partida cu FC Botoșani este prima pentru Planic la FCSB.

  • Cota BETANO FCSB – Astra Giurgiu: 2,00 pentru “Peste 2.5 goluri” – vezi toate cotele aici (P) 

Bogdan Planic, eliminat în meciul cu FC Botoșani

Bogdan Planic a fost unul dintre stâlpii apărării celor de la FCSB din 2017, când a fost transferat de la Vojvodina Novi Sad. După aproape două sezoane și jumătate, fundașul central sârb a fost eliminat prima dată într-un meci disputat de “roș-albaștri”. S-a întâmplat la Botoșani, când Planic a primit cartonașul roșu în minutul 64.

Fundașul sârb a fost avertizat prima dată în minutul 26 al duelului din nordul Moldovei, iar cartonașul galben ce a consemnat și eliminarea a fos primit la 20 de minute după pauză. Planic a avut o intervenție întârziată asupra lui Stefan Ashkovski, iar centralul Iulian Călin a considerat că intervenția trebuie penalizată.

Eliminarea din meciul cu FC Botoșani este prima suferită de Bogdan Planic la FCSB. Transferat în vara lui 2017, sârbul a văzut 20 de cartonașe galbene în tricoul roș-albastru, dar niciodată roșu direct sau al doilea avertisment. Din momentul transferului de la Vojvodina Novi Sad, fundașul central a strâns 81 de apariții pentru FCSB. Odată cu partida de la Botoșani, Planic a bifat a șasea eliminare din carieră.

Închide ×