Fotbal intern

Bogdan Planic s-a accidentat în FCSB – FC Voluntari şi a fost schimbat: “Luni o să fac investigații!”

Bogdan Planic sa accidentat in FCSB  FC Voluntari si a fost schimbat Luni o sa fac investigatii

Blestemul fundaşilor continuă pentru Nicolae Dică, după ce şi Bogdan Planic s-a accidentat în partida FCSB – FC Voluntari, de pe Arena Naţională. Antrenorul gazdelor acestui duel avea deja probleme foarte mari după ce şapte jucători au fost indisponibili în această seară, iar acum a rămas şi fără fundaşul sârb.

UPDATE, ora 23:42. Bogdan Planic a vorbit pentru FANATIK.RO despre accidentarea din meciul cu Voluntari imediat după meci. “M-am speriat tare. Am crezut că e mai rău. Probabil e doar o întindere. Eu aşa sper. Dar o să văd mai multe, luni, când o să fac investigații”, a spus fundaşul sârb pentru FANATIK.RO.


Bogdan Planic a făcut întindere în minutul 80 al duelului şi staff-ul medical al “roş-albaştrilor” a intervenit imediat. După ce fundaşul a primit îngrijiri, acesta a părăsit terenul pe propriile picioare însă în incapacitatea de a mai evolua. Nicolae Dică l-a introdus în teren în locul său pe Antonio Jakolis, iar fundaş central pe postul lui Planic a coborât Hristo Zlatinski.

Bogdan Planic s-a accidentat în FCSB – FC Voluntari

După problemele medicale pe care FCSB le are acum cu Planic, acesta se alătură celorlalţi jucători accidentaţi: Mihai Bălaşa, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu şi Alexandru Stan. Mai mult, nici la capitolul suspendări nu au stat prea bine “roş-albaştrii”, după ce Junior Morais şi Dragoș Nedelcu au fost pe bară azi, fundaşul fiind eliminat la meciul cu Universitatea Craiova, iar mijlocaşul a stat pentru cumul de galbene.

Următorul duel al FCSB-ului are loc în optimile Cupei României, împotriva celor de la Dunărea Călăraşi, echipă antrenată de Dan Alexa.