Sport

EXCLUSIV. Planic a jucat la două capete! Cum l-a ratat FCSB în 2015

Bogdan Planic a fost dorit cu insistenţă de Nicolae Dică, antrenorul echipei "roş-albastre" şi Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei. Fundaşul în vârstă de 25 de ani a fost aşteptat în...
28.08.2017 | 00:04
EXCLUSIV Planic a jucat la doua capete Cum la ratat FCSB in 2015
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic a fost dorit cu insistenţă de Nicolae Dică, antrenorul echipei “roş-albastre” şi Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei. Fundaşul în vârstă de 25 de ani a fost aşteptat în Bucureşti să semneze mai bine de două luni de către oficialii Stelei, iar în momentul în care a ajuns în România au apărut noi probleme. Din cauza “neseriozităţi domnului Argăseală”, Planic a plecat în Serbia. Cele două părţi au revenit la sentimente mai bune în cursul zilei de sâmbătă, atunci când fundaşul sârb a semnat un contract valabil patru sezoane – vezi detalii. 

Dintre toţi fundaşii centrali găsiţi de Nicolae Dică şi Mihai Stoica, Bogdan Planic a fost favoritul celor doi şi a reuşit să-i impresioneze. Negocierile dintre Steaua şi Vojvodina Novi Sad au durat aproximativ două luni, iar FANATIK.RO a aflat adevăratul motiv pentru care fundaşul central în vârstă de 25 de ani a ezitat să semneze cu Steaua din prima. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

În perioada în care Gigi Becali negocia cu formaţia din Serbia pentru serviciile lui Planic, fotbalistul cu o înălţime de 1.91 era dorit şi de Konyaspor, echipă care evoluează în prima ligă din Turcia. Oferta venită din partea turcilor era mult peste cea făcută de Gigi Becali, iar fundaşul urma să încaseze un salariu de 40.000 de euro pe lună, dar negocierile au picat după ce oficialii lui Konya şi-au dat seama că fotbalistul “lucrează” la două capete.

BOGDAN PLANIC STEAUA. Gigi l-a vrut şi în 2015

Nu este prima oară când Bogdan Planic a fost dorit de Steaua. FANATIK.RO a aflat că oficialii formaţiei finanţate de Gigi Becali au pus ochii pe fundaşul sârb şi în urmă cu doi ani, în 2015, atunci când acesta evolua pentru OFK Beograd. Cele două echipe au negociat pentru transferul lui Bogdan Planic, dar Steaua s-a zgârcit să plătească 100.000 de euro, atât cât au cerut cei de la OFK Beograd pentru serviciile sârbului de 1.91.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul carierei, Bogdan Planic a evoluat pentru Sloboda Uzice, FK Bezanija, Jedinstvo Uzice, Red Star, OFK Beograd şi Vojvodina.

300.000 de euro le-a plătit Steaua celor de la Vojvodina pentru Planic

600.000 de euro este cota lui Bogdan Planic, conform transfermarkt 

FCSB – FC Botoşani, din etapa a 8-a din Liga 1 Betano, duminică, 27 august, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Meciul este LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT