Fotbal intern

Bogdan Planic știe cine e cel mai periculos jucător de la Viitorul. “Vom avea un meci greu!”

20.04.2019 | 12:27
Bogdan Planic stie cine e cel mai periculos jucator de la Viitorul Vom avea un meci greu

Bogdan Planic este pregătit pentru meciul pe care FCSB îl va juca pe terenul celor de la Viitorul Constanța, duminică, de la ora 21.00, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar fundașul central sârb știe cine e cel mai periculos jucător al echipei pregătite de Mihai Teja.

Bogdan Planic știe cine e cel mai periculos jucător de la Viitorul

Deși a recunoscut că se teme de Ianis Hagi, fotbalist despre care susține că este cel mai periculos din lotul Viitorului, Bogdan Planic a tras un semnal de alarmă și în ceea ce îl privește pe Rivaldinho, fiul fostului mare fotbalist Rivaldo.

“Cu siguranță Ianis Hagi e cel mai periculos și bun jucător al lor. Poate să paseze, să șuteze să înscrie. El e cel mai periculos jucător al lor, dar au mai mulți. În atac îl au și pe Rivaldinho. A jucat foarte bine în ultimele meciuri. Vom avea un meci greu, dar trebuie să ne concentrăm și să dăm tot ce avem mai bun. Cred că vom ieși învingători dacă dăm sută la sută”, a spus Bogdan Planic în conferința de presă susținută înainte de Viitorul – FCSB.

Bogdan Planic în partida jucată de FCSB pe terenul celor de la Concordia Chiajna

Bogdan Planic se așteaptă la un meci greu cu Viitorul

Fundașul sârb în vârstă de 27 de ani se așteaptă ca meciul cu FC Viitorul Constanța să fie unul foarte greu, la fel cum a fost și cel din turul play-off-ului, dar le promite suporterilor grupării roș-albastre că elevii lui Mihai Teja vor da totul pe teren pentru a obține cele trei puncte puse în joc.

 “Meciul va fi foarte greu, așa cum a fost și ultimul meci pe Arena Națională. Au o echipă foarte bună și un antrenor foarte bun, deci va trebui să dăm tot ce avem mai bun și să încercăm să câștigăm. Mai avem cinci meciuri, trebuie să le câștigăm pe toate și să așteptăm ca cei de la CFR să facă un pas greșit”, a mai spus jucătorul lui Mihai Teja.

Tags: