Fotbal intern

Impresarul lui Bogdan Planic a făcut anunţul înainte de Dinamo – FCSB

11.11.2018 | 11:26
Impresarul lui Bogdan Planic a facut anuntul inainte de Dinamo  FCSB

Bogdan Planic va evolua în Dinamo – FCSB, al doilea derby din acest sezon. Impresarul său a făcut anunţul, după ce Nicolae Dică spusese la conferinţa de presă premergătoare duelului cu formaţia din Ştefan cel Mare că fundaşul sârb este refăcut într-o proporţie de doar 70%.

“Vom vedea cum sunt Stan şi Planic, în proporţie de 60-70 la sută sunt refăcuţi. E riscant, dar atât timp cât jucătorii îşi doresc să evolueze şi eu la fel, atunci o vor face dacă pot. E un risc pe care ni-l asumăm, dar mai întâi trebuie să vedem dacă sunt apţi. Îmi e teamă de o recidivă, dar sper să nu se întâmple asta. Urmează o pauză să îşi revină. Nu forţez pe nimeni să joace, prefer un jucător sănătos. Prefer să intre Rusescu fundaş central, decât să fie un fotbalist forţat să joace”, a fost declaraţia pe care antrenorul de la FCSB a oferit-o atunci când a fost întrebat despre starea jucătorilor accidentaţi.

Bogdan Planic va juca în Dinamo – FCSB

Zvonko Milojkovici, agentul lui Bogdan Planic, a declarat că fundaşul va evolua în derby fără dubii: “Pe Planici este greu să îl oprești să joace! Are o dorință foarte mare de a evolua în acest derby. Eu garantez că va juca 100% și într-un picior”, a declarat Zvonko Milojkovici la un post de televiziune.

Fotbaliştii stelişti Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic se antrenează înaintea meciului cu Dinamo, din cadrul Ligii 1 Betano, la Baza de antrenament FCSB din Berceni, sâmbătă 10 noiembrie 2018
Fotbaliştii stelişti Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic se antrenează înaintea meciului cu Dinamo, din cadrul Ligii 1 Betano

Echipa probabilă a FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Stan – Nedelcu, Teixeira – Man, Tănase, Coman – Gnohere

Planic va evolua în derby-ul Dinamo – FCSB, programat astăzi, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV, precum şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.