Sport

Bogdan Racovițan, mesaj clar înainte de România – Olanda: „Nu va fi ușor pentru nimeni să ne bată!”

Bogdan Racovițan a vorbit într-o conferință de presă înainte de meciul României cu Olanda din optimile de finală ale EURO 2024. Dezvăluiri din sânul naționalei
Bogdan Racovitan mesaj clar inainte de Romania  Olanda Nu va fi usor pentru nimeni sa ne bata
ADVERTISEMENT

Bogdan Racovițan a analizat partida cu Olanda din optimile Campionatului European din Germania. Fundașul central central al lui Rakow a prefațat partida.

Bogdan Racovițan, declarații înainte de România – Olanda: „Atmosfera e extraordinară”

Bogdan Racovițan a vorbit despre viitorul adversar al echipei naționale a României de la EURO 2024„Olanda e o echipă bună ca individualități. Ne-am pregătit pentru acest meci. Van Dijk e un mare fundaș, dar acum ne va fi adversar și nu e cazul sa îl admirăm”.

ADVERTISEMENT

Stoperul nu visa că va ajunge să fie convocat la un turneu final: „Când am semnat cu Botoșani nu îmi imaginam că urma să fiu la un Euro după un timp atât de scurt. Atmosfera de aici e fantastică, e ceva de nedescris”.

Racovițan nici nu vrea să audă eliminare sau viața personală: „Ni mi-am programat vacanța, nici nu știu cât o sa mai am vacanță, nu am apucat să vorbesc la club despre asta. Cele mai mari emoții le-am avut la cântarea imnului înaintea meciului cu Ucraina. Mă simțeam mândru, mă simțeam acasă”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Racovițan: „Nu am observat vreo diferență față de fotbalul francez”

Crescut la Dijon, Bogdan Racovițan le-a făcut o promisiune fermă tuturor suporterilor: „În echipa națională e totul organizat perfect, nu am observat vreo diferență față de fotbalul francez în care am crescut eu. E aceeași atmosferă de nivel mare.

E important să avem încredere în noi în continuare. Vom da totul meci de meci, e important să nu avem regrete după meci. Dacă pierdem, pierdem. Dar nu va fi ușor pentru nimeni să ne bată!

ADVERTISEMENT

Mă simt român sută la sută. E adevărat că și francez mă simt tot la fel. În nicio clipă nu m-am simțit străin în națională, chiar facă uneori mai fac greșeli atunci când vorbesc în limba română, nu vorbesc foarte bine”.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a ales piesa care se potrivește cel mai bine „tricolorilor” la EURO 2024: „Ce muzică îmi place? Tocmai am postat pe instagram melodia ‘Mare e lumea’, de la Jadore. Ne reprezintă. Îi sunt disponibil lui Mister, aș fi gata să joc chiar și portar dacă ar avea nevoie de mine pentru așa ceva”.

ADVERTISEMENT

România revine pe Allianz Arena din Munchen pentru meciul din optimile de finală ale Campionatului European cu Olanda. Partida împotriva „Portocalei Mecanice” va avea loc marți, 2 iulie, ora 19:00.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024.

ADVERTISEMENT