Fotbal international

VIDEO. Bogdan Stancu a spart gheaţa. Primul gol pentru Bursaspor

Bogdan Stancu s-a transferat în iarna acestui an de la Genclerbirligi la Bursaspor, club cu o bogată tradiţie în jucători şi antrenori din România, începând de la Nelu Nunweiller şi...
26.07.2017 | 18:57
VIDEO Bogdan Stancu a spart gheata Primul gol pentru Bursaspor
ADVERTISEMENT

Bogdan Stancu s-a transferat în iarna acestui an de la Genclerbirligi la Bursaspor, club cu o bogată tradiţie în jucători şi antrenori din România, începând de la Nelu Nunweiller şi continuând cu Mircea Rednic, iar recent cu scurta perioadă Gheorghe Hagi pe banca tehnică, Bogdan Vintilă, Cornel Frăsineanu şi Ionel Ganea în echipă. Cel supranumit Motanul a fost adus ca urmare a performanţelor reuşite în patru sezoane jucate la Genclerbirligi, unde a marcat 34 de goluri în 91 de apariţii.

Adevărul este că în returul Superligii din Turcia Stancu nu a fost folosit decât în 13 meciuri şi ca urmare a faptului că a fost o bună perioadă de timp accidentat. Nu s-a lipit însă de gol în aceste 13 meciuri şi evident a intrat în colimatorul presei locale, care i-a reproşat lipsa de eficacitate, pe fondul unui final dramatic de sezon, cu Bursaspor salvându-se de la retrogradare în ultimele 90 de minute după un meci dubios, câştigat la Trabzon.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stancu a jucat doar prima repriză

Bursa nu mai vrea să trăiască aceleaşi momente tensionate şi in noua stagiune, iar Bogdan Stancu este dornic să arate care sunt calităţile sale şi să înscrie cât mai multe goluri pentru noua sa echipă. Acum este în plenitudinea forţelor fizice şi poate juca la intensitate normală. Drept urmare, a fost utilizat constant în partidele de pregătire.

Bursa a făcut doi de 0-0, cu Ingolstadt şi cu Al Feiha şi a învins în ultimul meci pe Sudtirol Alto Adige din a treia ligă italiană, cu scorul de 3-1. A fost trimisă pe teren cea mai bună formulă şi după numai 6 minute Bogdan Stancu a spart, în sfârşit, gheaţa pentru Bursaspor. Românul a fost utilizat însă doar pe parcursul primelor 45 de minute.

ADVERTISEMENT