Bogdan Stancu a marcat încă un gol în Bursaspor-Karabukspor. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Fotbal international
21/04/2018, 18:51
Bogdan Stancu a marcat încă un gol în Bursaspor-Karabukspor. Video
Bogdan Stancu este golgeterul celor de la Bursaspor

Bogdan Stancu a marcat încă o dată pentru Bursaspor, de data aceasta în victoria reuşită în deplasare, scor 4-1, pe terenu celor de la Karabukspor, în etapa a 30-a din campionatul Turciei.

“Motanul” a fost integralist la oaspeţi şi a transformat un penalty în prelungirile partidei câştigate de Bursa. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Batalla ’35, Sow ‘45+4 şi Yardimci ’60. Pentru Karabukspor a înscris Akin, în minutul 45+1. În minutul 45, gazdele a ratat un penalti prin Ergin Keles, iar în minutul 90 au rămas în inferioritate numerică, Luis Ibanez fiind eliminat.

VEZI VIDEO AICI CU GOLUL LUI STANCU

Bogdan Stancu, printre golgeter turcilor

Bogdan Stancu a marcat al optulea său gol în acest sezon în 30 de partide din prima ligă a Turciei. El mai are şi 2 pase decisive pentru Bursa, fiind golgeterul echipei aflate pe locul 11 în clasament, cu 36 de puncte. De partea cealalată Karabukspor trece o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar. Fosta colonie românească, la care mai este legitimat doar Marius Alexe, accidentat, este pe ultimul loc în Superliga Turciei, cu 12 puncte.

Închide ×