Fotbal intern

Bogdan Stancu a răspuns ofertei de la FCSB: „Nea Gigi, mai stau un an”

04.01.2019 | 11:12
Bogdan Stancu a raspuns ofertei de la FCSB Nea Gigi mai stau un an

Bogdan Stancu i-a dat un răspuns oficial lui Gigi Becali cu privire la oferta pe care a primit-o de a semna cu FCSB. „Motanul” era liber de contract după despărțirea de Bursaspor și a fost la un pas să semneze cu echipa roș-albastră.

FANATIK a anunțat în urmă cu aproape o lună faptul că FCSB negociază întoarcerea lui Bogdan Stancu înapoi în România. Cu toate acestea, „Motanul” mai avea și două oferte din Turcia, iar sumele mari pe care le-au oferit echipele de pe Bosfor l-au făcut pe fostul internațional român să dorească să mai rămână un sezon în străinătate, după cum ne-a spus chiar patronul FCSB: „Eu am încercat să îl aduc pe Bogdan Stancu, dar mi-a zis că mai rămâne un an. El a avut ofertă de 400.000 de euro la semnătură și 900.000 de euro pe an. El mi-a zis ‘nea Gigi, eu vreau să vin, că bani am strâns`. Dar familia i-a zis să mai rămână un an acolo”, a povestit Gigi Becali, pentru Digi Sport Tv.

Bogdan Stancu, ofertă de la FCSB. Ar fi putut veni în locul lui Gnohere

Oferta făcută de FCSB pentru Bogdan Stancu vine în contextul în care roș-albaștrii au mai multe echipe care îl doresc pe Harlem Gnohere. „Bizonul” este din nou golgeterul FCSB iar Gigi Becali cere 7 milioane de euro pentru a se despărți de atacantul francez. În acest context Bogdan Stancu ar fi putut părăsi Turcia, pentru a se întoarce la echipa pentru care a jucat între 2008 și 2011.

Cu toate acestea, „Motanul” se va întoarce cel mai probabil la o altă fostă echipă. Este vorba despre Genclerbirligi, formație pentru care a jucat între anii 2013 și 2017. “Suntem interesați de Stancu. El a jucat aici și am mai lucrat împreună înainte. E un jucător de înaltă calitate”, au spus oficialii formației turce.

De-a lungul carierei, Bogdan Stancu a jucat la FC Argeș, CS Mioveni, Unirea Urziceni, FCSB, Galatasaray, Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor. La echipa națională a României, „Motanul” are 52 de meciuri și 14 goluri.