Sport

Bogdan Stancu, anunțat ca o mare afacere pentru FCSB: ”Vă dau scris, marchează 20-25 de goluri pe an”

FCSB este de câțiva ani în căutare aunui atacant de valoare, iar acum Gigi Becali s-a orientat către Bogdan Stancu.
02.06.2021 | 20:56
Bogdan Stancu anuntat ca o mare afacere pentru FCSB Va dau scris marcheaza 2025 de goluri pe an
ADVERTISEMENT

Fotbalistul poartă niște discuții cu finanțatorul ”roș-albaștrilor” după ce a retrogradat în Turcia, cu Genclerbirligi, ultima formație la care a evoluat.

Din informațiile FANATIK, ”Motanul” așteaptă o ofertă mai bună din străinătate, însă în cazul în care nu o va primi, ia în calcul o revnire în țară.

ADVERTISEMENT

FCSB, afacere extraordinară cu Bogdan Stancu

Deși a ajuns la 33 de ani, Bogdan Stancu este în continuare un atacant eficient, iar Gigi Becali crede că acesta ar înscrie 40 de goluri pe sezon la FCSB.

Și fostul internațional Ilie Dumitrescu este de părere că jucătorul care a evoluat în ultimii 10 ani în Turcia ar reprezenta un mare câștig pentru formație ce va fi pregătită de Dinu Todoran.

ADVERTISEMENT

”Bogdan Stancu ar fi o lovitură extraordinară! Ar fi senzațional să-l semneze. Are 34 de ani, dar ca atacant, număr 9, ar fi o lovitură senzațională. Cred foarte mult în jucătorul ăsta. Îți dau scris, 20-25 de goluri va marca în Liga 1 Bogdan Stancu”, a declarat Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Va fi deturnat Stancu din drumul spre FCSB?

În schimb, fostul internațional atenționează că jucătorul ar putea ajunge și la o altă forță din Liga 1 dacă FCSB nu se va mișca repede pentru achiziționarea sa.

ADVERTISEMENT

”Există posibilitatea să-l semneze și altcineva din România. Plus că nu înțeleg de ce s-a retras de la echipa națională. Trădarea pentru Gigi ar fi doar CFR Cluj. Se mai poate duce la Craiova.

FCSB s-a mișcat bine și cu Cordea și cu Crețu. Cordea este unul dintre remarcații mei din sezonul trecut”, a ținut să mai precizeze Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Stancu a mai fost dorit la FCSB

Bogdan Stancu a retrogradat cu Genclerbirligi din prima ligă a Turciei, iar ”Motanul” ia în calcul o întoarcere în România, cel mai probabil la FCSB, echipă de la care a plecat la Galatasaray, în 2011.

Atunci, turcii antrenați de Gică Hagi plăteau 5.000.000 de euro pentru a-l transfera de la FCSB. Din acel moment, Bogdan Stancu a mai jucat doar în Turcia, la mai multe formații, acestea fiind: Ordurspor, Genclerbirligi (în două rânduri) și Bursaspor.

Bogdan Stancu a mai fost dorit în trecut de FCSB, mai exact în perioada de mercato din iarna sezonului 2018-2019, când FANATIK  dezvăluia în exclusivitate că atacantul este în atenția lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT