Fotbal international

Bogdan Stancu, despre viața în Turcia și pandemia de coronavirus. Ce spune despre Gică Hagi

04.05.2020 | 12:10
Bogdan Stancu despre viata in Turcia si pandemia de coronavirus Ce spune despre Gica Hagi
ADVERTISEMENT

Fostul internațional român Bogdan Stancu a acordat un amplu interviu agenției turce de presă Ajansspor, în care a vorbit despre cariera sa în Turcia, despre pandemia de coronavirus și despre perioada petrecută la Galatasaray, când l-a avut antrenor pe Gică Hagi.

Bogdan Stancu a revenit la Genclerbirligi

Cel supranumit Motanul are acum 32 de ani și se află în perioada de recuperare după o accidentare suferită înainte de declanșarea pandemiei de COVID 19. Îmbracă acum pentru a doua oară în carieră tricoul echipei Genclerbirligi din capitala țării, Ankara. Și spune că se simte excelent în acest oraș și la echipa la care se află în prezent.

ADVERTISEMENT

„Am spus-o deseori, aici mă simt ca acasă. Clubul mi-a oferit mult și din acest motiv de câte ori intru pe teren mă lupt și dau totul. Iubesc fanii și orașul. Echipa are viitorul asigurat, pentru că în fiecare an apar tineri foarte buni de la Academie.

E bucuros că are timp pentru familie

Voi fi fericit să continui, sper să nu mă mai accidentez și să am rezultate la fel de bune. Nu am un secret, este doar munca și dedicarea. Să fii mai bun mereu la antrenamente și să fii susținut și de familie”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stancu spune că se simte foarte bine acasă cu familia, dar abia așteaptă să se reia campionatul.  „Am ocazia să stau mai mult cu familia și copiii, în timp ce mă antrenez în casă.

Vorbește despre scurta perioadă Galatasaray cu Gică Hagi antrenor

E o situație nefericită cu virusul, însă sper că totul se va rezolva curând și aici și vom juca din nou, pentru că îmi lipsește foarte mult fotbalul”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul român a dezvăluit și cum a fost scurta perioadă petrecută la Galatasaray sub comanda lui Gică Hagi, adică două luni în anul 2010.

Stancu a decis singur să plece de la Istanbul

„A fost cea mai apropiată persoană. Am învățat multe, este un antrenor foarte bun și are un caracter excelent. A fost și cel mai talentat fotbalist din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

După ce a plecat, m-am transferat în vară, a fost alegerea mea, nu regret. Toți voiau să vină la Galata, eu am făcut invers. Rămân cu amintirea primului derby cu Fener, o atmosferă imposibil de uitat”.

ADVERTISEMENT