News
notix pixel id

Bogdan Stanoevici, fost candidat la Președinție, intubat la ATI, după ce a fost diagnosticat cu Covid

17.12.2020 | 17:52
Bogdan Stanoevici, fost candidat la Președinție, intubat la ATI, după ce a fost diagnosticat cu Covid
Actorul Bogdan Stanoevici, în stare gravă la spital. Foto: Inquam - Sabin Cirstoveanu
ADVERTISEMENT

Fostul candidat la Președinție, Bogdan Stanoevici, este internat în stare gravă în spital, fiind infectat cu Covid-19.

Actorul Bogdan Stanoevici, în trecut ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, ar fi intubat.

Conform Gândul, bărbatul se află în stare gravă internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București.

ADVERTISEMENT

Actorul Bogdan Stanoevici, în stare gravă la spital cu Covid-19

Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni și acum, se afla în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le sta în putință pentru a-l vindeca”, anunță sursa citată.

Stanoevici a declarat în nenumărate rânduri că refuză să poarte mască de protecție împotriva „Covid-19” pentru că este „sănătos”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, atunci când a fost obligat să o poarte, conform regulilor, s-a conformat. Mai mult, actorul s-a testat lunar și rezultatul testului a fost mereu negativ.

Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite.

ADVERTISEMENT

Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, anunța Stanoevici.

Între timp, reprezentanții Spitalului „Sfântul Pantelimon” se plâng că la secția de Terapie Intensivă au rămas doar 3 medici, în condițiile în care 16 din 33 paturi sunt ocupate la ATI.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri