Ligi Inferioare

Fiul lui Bogdan Stelea şi-a găsit o nouă echipă. Cu cine a semnat!

Fiul lui Bogdan Stelea, fostul portar al României, este gata de o nouă aventură în cariera sa, după ce în trecut acesta a evoluat pentru Otopeni sau FC Voluntari 2
27.12.2017 | 17:47
Fiul lui Bogdan Stelea sia gasit o noua echipa Cu cine a semnat
ADVERTISEMENT

Viitorul Buteşti încearcă să se întărească în Liga 4 Telorman în această iarnă. După ce in turul campionatului a realizat un singur transfer, cel al fostului jucator de Liga I, Dragos Balauru, în pauza de iarnă gruparea respectivă doreşte să facă mai multe achiziţii pentru a putea să se salveze de la retrogradare.  În acest moment Viitorul se află pe locul 15.

“Îl vom transfera pe Bogdan Ionuţ Stelea, fost jucător la Otopeni în Liga 2 sau Voluntari in Liga 3, el joacă pe postul de mijlocaş stanga, dar şi în centru. Am mai transferat un portar, ce a a facut parte chiar şi din lotul celor de la Chiajna, ultima data a jucat pentru Crevedia, echipă ce a pierdut barajul de promovare la Liga 3 impotriva celor de la Progresul Spartac”, a început discursul Valentin Popescu.

ADVERTISEMENT

 Vor mai urma alte patru transferuri

În continuare Popescu a vorbit despre campania de achiziţii. “Tot în această perioadă îl vom transfera şi pe Ionuţ Tufan, atacant, ultima dată la Silistea şi vom mai transfera cu siguranţă înca un mijlocaş central şi doi fundaşi centrali. Lucrurile se vor schimba. Puteam sa le schimbam încă de la debutul turului, dar am vrut foarte mult să le oferim şansa celor care au reuşit promovarea la Liga 4.

Din pacate nu am reuşit decat 3 puncte, 3 egaluri, însa cu aceşti noi şase jucatori sunt convins că vom arata altfel. Nu regretam însa nimic, aşa am vrut noi sa fie. Bine, cu mai multe puncte dacă se putea! Să jucăm în tur cu ai noştri şi in retur să facem transferuri. Pentru noi este foarte importantă comunitatea noastră şi prietenia dintre noi“, a declarat Valentin Popescu.

ADVERTISEMENT

 

Tags: