Fotbal intern

Bogdan Stelea, atac la Dinamo. “Dacă au impresia că aducerea lui Grozav le rezolvă problemele, greşesc mult!”

04.10.2018 | 08:45
Bogdan Stelea atac la Dinamo Daca au impresia ca aducerea lui Grozav le rezolva problemele gresesc mult
ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea, fostul portar al echipei naţionale a României, a atacat FC Dinamo Bucureşti. Acesta susţine că problemele care le are clubul din “Ştefan cel Mare” nu se vor rezolva după aducerea lui Gică Grozav. Bogdan Stelea recunoaşte că atacantul este foarte valoros şi că a demonstrat asta, dar că este de părere că în “Groapă” sunt alte probleme.

Gicu Grozav s-a înţeles cu FC Dinamo Bucureşti şi a semnat un contract valabil pe două sezoane după o lungă perioadă de negocieri. Atacantul în vârstă de 27 de ani va încasa în “Ştefan cel Mare” un salariu lunar de 8.000 de euro, dar Bogdan Stelea n-a ezitat să trimită săgeţi către “câini”. Fostul internaţional român crede că Gicu Grozav poate ajuta echipa pregătită de Claudiu Niculescu, dar nu e suficient.

ADVERTISEMENT

Dinamo este atacată de Bogdan Stelea

“Dacă Dinamo crede că prin aducerea unui singur jucător o să îşi rezolve problemele, greşeşte mult. Şi eu nu cred că ei cred asta. Gicu Grozav este un jucător foarte valoros, a demonstrat asta. Cel puţin pentru campionatul nostru este un jucător important. El trebuie să vină şi să ajute pe un fond bun în care echipa trebuie să joace şi să aibă o exprimare bună”, a declarat Bogdan Stelea, pentru Telekom Sport.

Ce zice Ioan Andone despre Gicu Grozav

Bogdan Stelea a fost completat de Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo.E important să joace, pentru că calitatea lui poate să ajute şi echipa naţională. Totul e să joace bine şi Contra să-l selecţioneze, pentru că poate fi una dintre variantele de atac ale naţionalei. Eu sper să se adapteze cât mai repede, să înscrie goluri, pentru că Dinamo are nevoie de jucători de calitatea lui Grozav”, a spus Ioan Andone pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT
Gicu Grozav se bucură după golul înscris într-un meci jucat pentru echipa naţională a României
Bucuria lui Gicu Grozav după un gol înscris pentru naţionala României

O altă problemă pe care o are FC Dinamo Bucureşti a apărut după decizia lui Ionel Dănciulescu de a pleca din “Ştefan cel Mare”, deşi este unul dintre cei mai iubiţi foşti jucători. “Corbul” a anunţat că se desparte de “câini” înaintea meciului jucat de Dinamo pe terenul lui Iaşi, iar mai noi a dezvăluit că nu va mai merge la meciurile “câinilor” deoarece oficialii din “Groapă” sunt de părere că prezenţa sa nu este favorabilă.

Tags: