Sport

EXCLUSIV. Bogdan Stelea, criză de SPASMOFILIE la mare! Cum e acum

Trebuia să fie un weekend de pomină pentru delegaţia eusunt12, pe litoralul Mării Negre. Şi, ca de fiecare dată, Bogdan Stelea şi Gabi Balint să fie în centrul atenţiei. Şi, cel puţin...
01.08.2017 | 10:29
EXCLUSIV Bogdan Stelea criza de SPASMOFILIE la mare Cum e acum

Trebuia să fie un weekend de pomină pentru delegaţia eusunt12, pe litoralul Mării Negre. Şi, ca de fiecare dată, Bogdan Stelea şi Gabi Balint să fie în centrul atenţiei. Şi, cel puţin până la un punct, aşa a şi fost. Asta până când “Arnold” a fost afectat de o criză de spasmofilie! FANATIK.RO a aflat cum au decurs evenimentele şi ce s-a întâmplat cu fostul portar al “Generaţiei de Aur”.

Bogdan Stelea, criză de spasmofilie pe litoral

Brigada condusă de Bogdan Stelea şi Gabi Balint a ajuns vineri la malul mării cu o agendă plină. Mai multe evenimente la care trebuiau să participe din partea mai multor sponsori. Caravana Răcorim România şi Zilele Europa FM ţineau cap de afiş. Aşa cum ştiu cel mai bine, “tricolorii” şi-au făcut treaba cum au ştiut mai bine, dar nu s-au dat înapoi nici de la distracţie.

Plimbări pe faleză cu motoarele, distracţie alături de fani şi apariţii pe scenă la evenimente. Au fost două zile pline, în care Balint şi Stelea s-au distrat la maximum, ca nişte adolescenţi. Doar că, aşa cum ştim toţi cei care am urmărit cu sufletul la gură meciurile de la World Cup ’94, a trecut deja ceva timp de la retragerea “Generaţiei de Aur”. Iar acest lucru a fost resimţit pe pielea lui de Arnold.

Duminică, Bogdan Stelea nu a fost prezent pe scenă la evenimentul unuia dintre sponsori. Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat lui “Arnold”, dar Pele Balint a ştiut să întreţină atmosfera chiar şi fără ajutorul fostului său coleg. Chiar dacă organizatorii nu au motivat în niciun fel absenţa lui Stelea, FANATIK.RO a aflat ce s-a petrecut de fapt pe finalul weekendului.

Zilele agitate pe care le-a avut sub razele puternice ale Soarelui l-au afectat în cele din urmă chiar şi pe puternicul “Arnold”. Stelică a făcut o criză de spasmofilie şi a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa. Motocicleta i-a fost adusă în Bucureşti, iar camaradul Gabi Balint a rămas să aibă grijă de fostul coleg. Din fericire, Stelea a fost repede readus la cea mai bună formă de medici.

Acum sunt OK, mă aflu acasă. Am avut o cădere de calciu la sfârşitul săptămânii trecute, sau o criză de spasmofilie, ceva de genul ăsta. Am stat internat în spital doar o singură zi. Medicii mi-au făcut o vitaminizare şi m-au pus repede pe picioare. Le mulţumesc pe această cale”, a declarat Bogdan Stelea, în exclusivitate pentru pentru FANATIK.RO.

Ce este spasmofilia

Spasmofilia este un simptom caracterizat prin crampe musculare, spasme sau tremur. Aceste actiuni repetitive au loc atunci cand muschii se contracteza incontrolabil, conform sfatulmedicului.ro. Spasmofilia poate sa apara la orice muschi al corpului (de la cei ai fetei, detegelor, gabelor etc). Crampele musculare asociate cu spasmofilia pot fi de lunga durata si dureroase. O cauză frecventă de spasmofilie este nivelul foarte scăzut de calciu din organism. Termenul medical folosit pentru descrierea acestei situaţii este hipocalcemie. Exista cauze diverse care pot varia din punct de vedere al severitatii, mai scrie sursa citată.

50 de ani împlineşte Bogdan Stelea pe 5 decembrie

91 de meciuri a bifat Stelea sub tricolor