Sport

Bogdan Stelea și Gică Popescu s-au contrat pe tema alegerii selecționerului: „Tu să taci și să asculți!”

Bogdan Stelea și Gică Popescu au avut un moment în care s-au contrat în direct la TV pe tema alegerii noului selecționer al României.
18.01.2022 | 20:07
Bogdan Stelea si Gica Popescu sau contrat pe tema alegerii selectionerului Tu sa taci si sa asculti
ADVERTISEMENT

Întrebat de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, Gică Popescu a spus că i-ar fi numit pe Gică Hagi sau pe Dan Petrescu pentru postul de selecționer.

Bogdan Stelea a intervenit și a glumit pe seama fostului său coleg, întrebându-l pe Gică Popescu de ce a mai răspuns, discuția fiind despre Edi Iordănescu sau Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea și Gică Popescu s-au contrat pe tema alegerii selecționerului

După replica lui Bogdan Stelea, Gică Popescu a părut că s-a supărat și i-a spus fostului coechipier de la națională să „tacă și să asculte”, revenind ulterior asupra afirmației, spunând că a glumit ca între prieteni.

„Baciul” a spus că nu îl cunoaște bine nici pe Edi Iordănescu, dar nici pe Ladislau Boloni, pentru a-și da cu părerea despre cine ar fi mai în măsură să preia naționala.

ADVERTISEMENT

Radu Naum – Gică, pe cine ai alege selecționer?

Gică Popescu – L-aș alege pe Hagi sau Petrescu!

Bogdan Stelea – La ce ai mai răspuns, Popescule…

Gică Popescu – Stelea să tacă și să asculte. Am zis pe cine aș prefera eu la națională. Eu văd lucrurile diferite față de selecționer. Nu știu care e planul lor. De 20 și ceva de ani încercăm să ne calificăm la Mondial și o dăm în bară.

Eu nu aș face un plan pentru doi ani de zile, aș face pentru o perioadă mai mare de timp. Nu vreau să-mi dau cu părerea despre următorul selecționer. Punct!

ADVERTISEMENT

Nu cunosc cei doi posibili selecționeri, nu știu cum lucrează, nu mă pot pronunța, nu știu cum gândesc, nu știu cum văd fotbalul. Uite, nu îi cunosc atât de bine, cum îl știu pe Stelică, să-mi permit să glumesc cu el, cum am făcut la început.

„Dacă nici în grupa asta nu suntem favoriți, înseamnă că e o situație dezastruoasă!”

Gică Popescu a continuat și a spus că România este favorită la câștigarea grupei de Liga Națiunilor, „tricolorii” urmând să se lupte cu Finlanda, Muntenegru și Bosnia:

ADVERTISEMENT

„Întrebarea mea e de ce refuză antrenorii naționala României. Nu știu care sunt motivele acestor negocieri, mi-aș da cu părerea despre ceva ce nu cunosc.

Dacă nu suntem favoriți nici în grupa asta, înseamnă că e o situație dezastruoasă. Nu o să accept niciodată ca adversarele din grupa noastră să fie mai bune ca noi, nu au un ADN ca noi”.

„Dacă toată lumea refuză, să își asume Stoichiță această funcție, glumesc, evident”, a mai spus Gică Popescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT