Sport

Bogdan Stelea îi ia apărarea lui Edi Iordănescu: „Dacă stau toți la cotitură, nu poți face treabă!”

Bogdan Stelea i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu.
04.11.2021 | 19:36
Bogdan Stelea ii ia apararea lui Edi Iordanescu Daca stau toti la cotitura nu poti face treaba
ADVERTISEMENT

Fostul internațional este de părere că Edi Iordănescu a făcut o treabă bună la FCSB până acum și crede că totul se poate nărui dacă într-adevăr multă lume așteaptă primele greșeli ale tehnicianului pentru a-i lua locul la vicecampioana României, fără să menționeze concret pe cineva.

Bogdan Stelea consideră că patronul FCSB-ului poate fi mulțumit prin prisma rezultatelor, în condițiile în care echipa a traversat o perioadă dificilă cu jucători infectați cu COVID-19, dar și cu jucători accidentați, spunând că echipa nu ar fi putut juca frumos, pe placul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea îi ia apărarea lui Edi Iordănescu

Bogdan Stelea i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu, despre care a spus că a făcut multe lucruri bune de la venirea sa la FCSB, chiar dacă echipa nu are un joc pe placul patronului:

„Presiune e mereu la FCSB, presiune există pentru că obiectivul lor e stabilit, ei trebuie să câștige campionatul.

ADVERTISEMENT

Se poate întâmpla să pierzi un meci, dar dacă stă toată lumea la cotitură și așteaptă orice greșeală ca să ți se dea la cap, atunci nu poți să mai faci nimic”.

„La ce s-a întâmplat în ultima perioadă nu au cum să joace frumos, e bine că fac rezultate măcar”, a mai spus Edi Iordănescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Și Andrei Prepeliță l-a apărat pe Edi Iordănescu

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu după reproșurile venite din partea patronului în legătură cu stilul de joc al echipei:

„Rezultatele vorbesc pentru el. Au victorii la rând. Traversează o perioadă bună și au transferat niște jucători foarte buni, cu experiență: Keșeru, Budescu.

ADVERTISEMENT

Au o echipă foarte bună și ne așteaptă un meci greu. Știm foarte bine lucrul acesta”.

Până la meciul restanță cu Farul, FCSB sub comanda lui Edi Iordănescu are o serie de șapte victorii consecutive. Primele două meciuri ale lui Edi pe banca tehnică a FCSB-ului nu au fost la fel de bune.

Edi Iordănescu a început cu o remiză în fața lui Sepsi, scor 1-1 și a pierdut un derby cu CFR Cluj, scor 1-4, însă imediat după a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 6-0.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT