Sport

Bogdan Stelea, mesaj trist pentru Dinamo înaintea returului cu U Cluj: ”Sunt șanse mai mari de retrogradare”

Dinamo își joacă supraviețuirea în Casa Pariurilor Liga 1 în returul barajului cu U Cluj, dar Bogdan Stelea nu crede că elevii lui Dusan Uhrin pot evita retrogradarea.
28.05.2022 | 14:08
Bogdan Stelea mesaj trist pentru Dinamo inaintea returului cu U Cluj Sunt sanse mai mari de retrogradare
Dinamo își joacă supraviețuirea în Casa Pariurilor Liga 1 în returul barajului cu U Cluj, dar Bogdan Stelea nu crede că elevii lui Dusan Uhrin pot evita retrogradarea. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au nevoie de o prestație foarte bună pentru a întoarce înfrângerea din tur, 0-2, și să continue și sezonul viitor în primul eșalon al fotbalului din România.

Bogdan Stelea nu cred că Dinamo poate trece de U Cluj

Deși a apărat în trecut poarta lui Dinamo, Bogdan Stelea a analizat la rece situația în care se află formația din Ștefan cel Mare înaintea returului cu U Cluj și este de părere că retrogradarea este mai aproape decât salvarea.

ADVERTISEMENT

”Sunt șanse destul de mari să retrogradeze. Pe rezultat ne bazăm. Ar trebui să fim nebuni să spunem că odată ce au pierdut cu 0-2 în primul meci, șansele nu sunt mai mari să retrogradeze decât să rămână în prima divizie.

Dinamo a avut ocazii și puteau marca. Au venit după un sezon întreg în care s-au chinuit acolo jos, nu au avut un nivel fantastic. Într-un astfel de meci, astfel de ocazii contează. Dacă marcau dintr-o ocazie ca aia, poate că altul era meciul. Au avut ghinion.

ADVERTISEMENT

Dinamo trebuie să facă un meci foarte bun, să fie o echipă constantă. Sunt pe final de sezon, au și mai multe meciuri decât cei de la U Cluj, cu vreo 10 meciuri mai mult”, a declarat Stelea, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Dinamo se poate salva doar cu noroc

Fostul internațional consideră că problema jucătorilor de la Dinamo este la mental și este de părere că va fi foarte greu să întoarcă un rezultat de 0-2 pentru că vor fi nevoiți să riște și vor lăsa spații adversarului.

ADVERTISEMENT

”În anumite momente s-ar putea să apară oboseala și trebuie să joace în altă manieră. Să fie pragmatici, să scoată maximul din anumite faze. Au jucători cu experiență care au făcut lucruri. Problema la ei este pur mentală, de moral.

Li s-a tot pus presiune în permanență, ba de conducere, ba de public. Asta tot timpul afectează. Acesta va fi un meci în care, în afară de faptul că trebuie să joace foarte bine, vor avea nevoie și de șansă. Din experiență o spun, e greu să remontezi un 0-2 fără ca tu să nu riști”, a încheiat Stelea.

ADVERTISEMENT

Pentru a înfăptui minunea salvării de la retrogradare, jucătorii lui Dinamo au promisă o primă de 75.000 de euro, iar FANATIK a aflat că cei mai mulți bani vin de la fanii din DDB și de la fostul acționar Nicolae Badea.

ADVERTISEMENT