Sport

Bogdan Stelea critică alegerile lui Mirel Rădoi: „Aș fi jucat cu Nedelcu, e mai puternic”

Bogdan Stelea a criticat alegerile lui Mirel Rădoi, declarând că nu ar fi ales mijlocași atât de ofensivi împotriva Islandei, ci l-ar fi introdus ca titular și pe Dragoș Nedelcu.
11.11.2021 | 20:59
Bogdan Stelea critica alegerile lui Mirel Radoi As fi jucat cu Nedelcu e mai puternic
ADVERTISEMENT

Fostul portar al naționalei este de părere că întotdeauna la o echipă, indiferent că este vorba despre un club sau o națională, este nevoie de un jucător defensiv în fața apărării, care să ofere stabilitate.

Daniel Pancu în schimb consideră că Mirel Rădoi a făcut alegerea corectă, mărturisind că visează să antreneze o echipă care să aibă mulți mijlocași ofensivi, care își pot schimba pozițiile în teren.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea critică alegerile lui Mirel Rădoi

Bogdan Stelea a criticat alegerile lui Mirel Rădoi în privința mijlocului terenului, acolo unde selecționerul i-a ales pe Răzvan Marin, Nicușor Stanciu și Alexandru Cicâldău pentru duelul decisiv cu Islanda.

„Eu nu aș juca cu mijlocul ăsta, aș prefera un Nedelcu. Poți juca cu acest mijloc, pentru că jucătorii schimbă mult între ei. În anumite situații, un jucător care are știința de a se poziționa în teren, poate opri un atac.

ADVERTISEMENT

să nu spun că nu în ultimul rând, Nedelcu este mai puternic, poate să intre în dueluri cu adversarii”, a spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

Daniel Pancu l-a felicitat pe Mirel Rădoi pentru alegerile făcute

La polul opus, Daniel Pancu l-a felicitat pe Mirel Rădoi pentru mijlocul ales în duelul cu Islanda, mărturisind că și-ar dori și el să antreneze astfel de jucători, care să își schimbe des poziția în teren, spre surprinderea adversarilor.

ADVERTISEMENT

„Îmi place foarte mult mijlocul ales de Mirel și eu aș fi făcut exact la fel. Sunt trei jucători excepționali, ofensivi, care își schimbă des poziția.

Mi-ar plăcea și mie să antrenez o echipă de club cu astfel de jucători, pe care să îi pun la mijlocul terenului, este o alegere bună”, a spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

În ultimul duel direct, România s-a impus în fața Islandei, scor 2-0, partidă care s-a disputat la Reykjavik, „tricolorii” profitând de problemele apărute în cadrul nordicilor.

Primul meci al lui Mirel Rădoi împotriva Islandei a fost tot la Reykjavik, într-un baraj de calificare pentru EURO 2020, însă, din păcate, elevii săi au pierdut confruntarea, scor 2-1.

Cu o victorie, România este aproape calificată la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar, pentru că ultimul meci al grupei va fi în deplasarea din Liechtenstein.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,05 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la meciul Liechtenstein – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT