Sport

Bogdan Stelea nu înțelege retragerea numărului 7 de la Steaua: „Nu suntem la NBA! Nu sunt de acord”

Bogdan Stelea nu înțelege retragerea numărului 7 de la Steaua.
08.07.2021 | 20:02
Bogdan Stelea nu intelege retragerea numarului 7 de la Steaua Nu suntem la NBA Nu sunt de acord
ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea a vorbit despre retragerea numărului 7 de la Steaua, cel al lui Marius Lăcătuș, spunând că este o decizie pe care nu o înțelege.

Fostul portar al României consideră că lui Marius Lăcătuș i se poate face o statuie în fața stadionului, însă nu era nevoie să fie retras numărul pe care l-a purtat „Fiara”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea nu înțelege retragerea numărului 7 de la Steaua

Bogdan Stelea a vorbit despre retragerea numărului 7 de la Steaua, spunând că nu ar fi trebuit să se întâmple asta, indiferent de ce a însemnat Marius Lăcătuș pentru echipă:

„Nu sunt de acord cu retragerea numărului. Poți să îi faci statuie, dar nu retragi numărul. Nu suntem la NBA.

ADVERTISEMENT

Uite, de exemplu, la Manchester United dacă se retrăgea numărul 7 al lui Cantona, Ronaldo nu ar mai fi purtat numărul 7. La fel și la Real, dacă lui Raul i se retrăgea numărul 7, iar Cristiano nu-l prindea”.

„Chiar existând numărul 7 la Steaua, nu îi ia deloc din meritele lui Lăcătuș, nu uită nimeni ce a făcut el pentru Steaua.

ADVERTISEMENT

Eu cred că FCSB s-a cam delimitat de tot ce se întâmplă”, a mai spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

„Suporterii FCSB-ului nu și-ar fi dorit niciodată situația asta!”

Bogdan Stelea vorbit și despre scindarea suporterilor Stelei, unii preferând să meargă alături de FCSB, alții alături de CSA Steaua, iar alții nu și-au ales niciuna dintre cele două formații:

ADVERTISEMENT

„Suporterii FCSB-ului nu și-ar fi dorit niciodată situația asta, asta văd din toate comentariile lor de pe internet, adică nu și-ar fi dorit să fie unii în dreapta, unii în stânga”.

Gabi Balint a vorbit despre spectacolul făcut de Peluza Nord la meciul de inaugurare al stadionului Ghencea, dar și despre ura unor suporteri pentru Armata Română și Steaua:

„Eu văd din afară o anumită ură. Vezi oameni care exprimă o ură împotriva Armatei, pentru că are club și încă o dată împotriva Stelei. 

Peluza Sud a fost incredibilă! A fost o atmosferă senzațională, mi-au dat lacrimile, sunt eu mai emotiv”.

„Prima repriză a fost așa și-așa, dar a doua a fost bună. Mă și așteptam, pentru că e greu să joci imediat pe un stadion nou, cu mii de suporteri în spate, când tu ai jucat pe terenul 5 cu 500 de oameni în spate.

Belo era cu sârbii lui și am glumit și eu la final, l-am întrebat ce număr avea pe tricou și mi-a zis că șase, la care eu i-am zis că tot atâtea le-am dat la meci”, a mai spus Gabi Balint.

ADVERTISEMENT
Tags: