Fotbal intern

Bogdan Stelea nu-l iartă pe Gică Hagi pentru perioada în care a antrenat Viitorul: ”Are un stil dictatorial”

01.07.2020 | 15:05
Bogdan Stelea nul iarta pe Gica Hagi pentru perioada in care a antrenat Viitorul Are un stil dictatorial
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Bogdan Stelea nu-l iartă pe colegul său de generație Gică Hagi pentru perioada în care a antrenat FC Viitorul.

Portarul ”Generației de Aur” a stat pe banca tehnică a formației patronate de fostul său coechipier doar o lună și jumătate, la începutul sezonului 2014-2015, dar și-a reziliat contractul după doar cinci meciuri.

ADVERTISEMENT

”Arnold” a trecut de FC Botoșani în Cupa Ligii, iar în primele patru etape din campionat a înregistrat două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Gică Hagi, atacat de Bogdan Stelea pentru perioada petrecută la Viitorul

La șase ani de la experineța petrecută la FC Viitorul, Bogdan Stelea pare că nu-l iartă pe prietenul său Gică Hagi și dezvăluie faptul că ”Regele” conduce clubul cu mână dictatorială.

ADVERTISEMENT

”M-a afectat perioada de la Viitorul, pentru că venisem cu multă iluzie și credeam că se pot face anumite lucruri. Dar nu s-a putut. Hagi are un stil dictatorial. Însă asta i-a adus succes, cel puțin în România, și e de respectat”, a declarat fostul portar.

”Ne-am dat seama că, dacă aș fi continuat, am fi putut ajunge la anumite animozități. Ne-am fi putut strica și prietenia, da, dar ne-am fi reparat-o în timp oricum. Vedeam total diferit felul în care trebuia să mă comport cu jucătorii”, a spus Stelea pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”El crede că jucătorul tânăr trebuie să crească cu o anumită presiune. Pot să înțeleg, dar în niciun caz nu sunt de acord cu una gratuită. Nu îmi doresc să dau senzația unui tânăr că-l tratez cu superioritate doar pentru că eu pot și sunt într-o anumită postură”, a menționat el.

”Acum îmi dau seama că noi n-am ajuns să facem lucruri extraordinare, întrucât de mici am crescut cu o presiune negativă. În momentul în care un jucător tânăr e supus unei presiuni permanente o să ajungă să clacheze”, a concluzionat fostul portar.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea, fostul coleg al lui Gică Hagi din naționala României, a povestit la începutul lunii aprilie că nu mai vrea să colaboreze niciodată cu foști colegi, iar decizia a luat-o imediat cum a plecat de la Viitorul.

ADVERTISEMENT