Fotbal intern

Bogdan Stelea nu vrea să mai lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai colaborez niciodată cu foști colegi!”

03.04.2020 | 13:16
Bogdan Stelea nu vrea sa mai lucreze cu Gica Hagi Nu o sa mai colaborez niciodata cu fosti colegi
ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea a povestit despre cum se descurcă în perioada de autoizolare și a mărturisit pentru prosport.ro că nu va mai dori să lucreze niciodată cu foști colegi.

Bogdan Stelea nu vrea să mai lucreze cu Gică Hagi

Bogdan Stelea, fostul coleg al lui Gică Hagi din naționala României, a povestit că nu mai vrea să colaboreze niciodată cu foști colegi, iar decizia a luat-o imediat cum a plecat de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar al României a fost antrenor la Viitorul, dar a ajuns la decizia de a nu mai lucra niciodată cu foștii colegi:

„Nu o să mai lucrez cu foști colegi de la națională. Asta am decis când am plecat de la Viitorul. E mai bine așa, nu trebuie să te implici într-o afacere când ești implicat emoțional cu colegii tăi. Se amestecă lucrurile și nu e bine”, a spus Bogdan Stelea.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea a fost antrenor de-a lungul anilor la naționala României, naționala României U21, Astra Giurgiu și Viitorul.

„E ciudat în izolare, dar m-am obișnuit!”

Bogdan Stelea a povestit cum își petrece timpul în autoizolare. „Arnold” recunoaște că s-a obișnuit cu autoizolarea, dar îi este dor să antreneze: „E foarte ciudat în izolare, dar m-am obișnuit.

ADVERTISEMENT

Îmi fac singur de mâncare, dar uneori și comand. Alerg dimineața la 6.30 pe lângă Parcul Herăstrău, în zona de nord a Capitalei.

Am chef de antrenat, îmi plac să antrenez inclusiv copii. Când e vorba de fotbal, am răbdare foarte mare. Nu-mi place și nu am răbdare cu oamenii care nu îmi impun chestii fără logică”.

ADVERTISEMENT
  • 52 de ani a împlinit Bogdan Stelea pe 5 decembrie