Fotbal intern

Ilie Dumitrescu s-a certat cu patronul echipei pe care o antrena: “A intrat peste el”

Ilie Dumitrescu s-a certat în vestiar cu patronul echipei pe care o antrena. Bogdan Stelea a povestit totul.
23.03.2018 | 20:07
Ilie Dumitrescu sa certat cu patronul echipei pe care o antrena A intrat peste el
ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea şi-a amintit de o întâmplare petrecută în finalul carierei de jucător, pe când evolua pentru Aktratitos, în Grecia, în perioada în care antrenor era Ilie Dumitrescu:

“La Akratitos a fost spectacol! Cu Ilie, da. El era antrenor. Ilie care la un meci s-a certat cu patronul şi a plecat, o luase pe stradă şi eu m-am dus dupa el. El în costum, eu în ghete, să îl aduc înapoi. Bine, patronul era o figură mai controversată în Grecia, cu tot felul de probleme cu legea. Nici nu avea voie să aibă echipa. El nu apărea în faţă, dar la meciuri era în permanenţă şi la un meci a intrat peste Ilie in vestiar, la pauză, să îl oblige să îl introducă pe un brazilian. Şi s-a luat la ceartă cu el, cred că s-au şi împins pe acolo, nu ştiu ce au facut.

ADVERTISEMENT

“Am auzit ţipete”

Eu eram în vestiar, dar nu aveam aceleaşi vestiare, Ilie avea biroul lui şi l-am văzut dintr-o dată, se vedea că e nervos, şi a trecut prin dreptul uşii şi că se ducea spre ieşirea de la stadion. De acolo mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva, că am auzit ţipete pe acolo. Eu eram în echipament de joc şi am luat-o la fugă, am ieşit afară din vestiar şi am luat-o la fugă după el şi l-am vauzt că a ieşit pe poarta stadionului.  El plecase şi i-am zis vino înapoi. Mi-a povestit ce s-a întâmplat era foarte nervos , pe bună dreptate, i-am zis fă ce spune el, bagă-l pe ăla,  hai înapoi, stai acum să terminăm meciul ăsta şi după faci ce vrei, îţi dai demisia. Am termiant meciul, am făcut 0-0, l-a băgat pe jucătorul respectiv, nu a făcut nici el mare lucru, nu s-a intamplat nimic. A doua zi şi-a dat demisia şi a plecat!”, a povestit Bogdan Stelea la Telekom Sport.