Sport

Bogdan Stelea, reacție tăioasă pentru adversarele clujenilor: „Îmi pare rău, CFR nu are contracandidate la titlu!”

Bogdan Stelea a oferit o reacție tăioasă la adresa adversarelor lui CFR Cluj, despre care a spus că nu au puterea de a se lupta cu formația lui Dan Petrescu la titlu.
05.04.2022 | 23:10
Bogdan Stelea reactie taioasa pentru adversarele clujenilor Imi pare rau CFR nu are contracandidate la titlu
Bogdan Stelea, reacție tăioasă pentru adversarele clujenilor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional este de părere că diferența dintre CFR Cluj și restul echipelor este mult prea mare și că maniera lor de a aborda meciurile face diferența în timpul partidelor.

Bogdan Stelea, reacție tăioasă pentru adversarele clujenilor

Bogdan Stelea a oferit o reacție tăioasă pentru adversarele lui CFR Cluj, despre care spune că nu se pot compara cu echipa lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„CFR își face treaba, face ce știe de ani de zile. Câștigă meciurile, când au sincope, nu au dezechilibre mari. De-asta reușesc să câștige campionate, pentru că… îmi pare rău, dar nu au contracandidate serioase la titlu.

Au o manieră pragmatică de a aborda partidele și de a face lucrurile și aduc rezultate”, a mai spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a taxat dur conducerea FCSB-ului

Și Gabi Balint a analizat lupta la titlu, taxând dur conducerea FCSB-ului după înfrângerea suferită pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 0-2:

De ce a câștigat Craiova? Pentru că fotbalul nu se joacă doar din talent, ci se joacă și din punct de vedere tactic. A avut și puțin noroc, dar Pigliacelli a apărat bine, a fost în mare formă.

ADVERTISEMENT

S-a văzut mult suflet la FCSB, s-a văzut multă dorință, dar joc tactic nimic. Echipa nu se face în funcție de un jucător sau de ce vrei să vinzi mai repede, pe tarabă. Ei nu sunt jucători puși pe teren, sunt jucători pe tarabă, că asta vrea FCSB”.

Din cauza asta se greșesc poziții, se greșește ceva mult. Acolo e ceva aparte de fotbal, nu e în regulile fotbalului, decât financiare.

ADVERTISEMENT

Se dau exemple de echipe care au falimantat, dar FCSB, care se numea și Steaua… dacă se făceau lucrurile cum trebuie, poate rămânea tot Steaua, ar fi venit mai mulți fani lângă echipă, ar fi fost bine.

Mie îmi pare rău și de suporteri, că ei suferă. Eu sper să se rezolve cât mai repede situația, să se vândă ce e de vândut și gata”, a mai spus Gabi Balint.

ADVERTISEMENT
Tags: