ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Bogdan Țîru anunță că Viitorul se bate la titlu: ”Să ne depăşim performanţa de anul trecut”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 13.01.2020 | 19:14
Bogdan Țîru anunță că Viitorul se bate la titlu: ”Să ne depăşim performanţa de anul trecut”
Bogdan Țîru anunță că FC Viitorul se bate la titlu în acest sezon, deși încă nu și-a asigurat locul în play-off

Fundașul Bogdan Țîru anunță că FC Viitorul se bate la titlu în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, deși încă nu și-a asigurat locul în play-off.

ADVERTISEMENT

Bogdan Țîru anunță că Viitorul se bate la titlu: ”Ne-am obişnuit cu emoţiile”

”Cred că ne-am obişnuit cu emoţiile pentru că în ultimii doi ani am luptat tot la fel, în perioada de iarnă, să prindem play-off-ul. Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios şi să acumulăm puncte pentru că fiecare punct va fi important”, a declarat Țîru.

”Trebuie să intrăm în play-off, pentru că anul trecut am câştigat două trofee şi anul acesta trebuie să intrăm în play-off şi să ne depăşim performanţa de anul trecut, adică să terminăm mai sus de locul 3”, au fost cuvintele prin care Bogdan Țîru a anunțat că Viitorul se bate la titlu.

ADVERTISEMENT

”Îmi propun să ajung la o echipă foarte bună”

”Când voi avea oportunitatea, voi pleca. Deocamdată mă pregătesc aici, îmi doresc să ajut echipa cât de mult pot şi când va veni vremea mea îmi doresc să plec undeva, la o echipă foarte bună. Trebuie să fiu optimist şi să îmi propun să ajung la o echipă foarte bună”, a spus Țîru.

”De-abia două zile au trecut, ne bucurăm de vremea de aici şi antrenamentele sunt grele, normal dar suntem conştienţi că ne aşteaptă două săptămâni grele şi trebuie să fim pozitivi”, a afirmat fundașul despre cantonamentul din Antalya.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să avem nişte teste cu adversari puternici”

”Şi adversari buni, de care avem nevoie, pentru că, după cum ştiţi, în campionat o să avem patru meciuri foarte grele şi trebuie să avem nişte teste cu adversari puternici”, a precizat Bogdan Țîru.

Fundașul a dezvăluit că nu prea se întâlnesc cu jucătorii de la Galatasaray: ”Nu prea ne interesectăm cu ei, stau în partea cealaltă, nu ne prea intersectăm. Îi mai vedem aici puţin dar sunt foarte protejaţi, să spun aşa, pentru că nu avem contact cu ei”.

ADVERTISEMENT

Și Iancu vrea titlul cu Viitorul

Și atacantul Gabriel Iancu visează să câștige titlul cu FC Viitorul în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul a mai dezvăluit că el se ocupă cu atmosfera bună în cadrul lotului în cantonamentul din Antalya.

În această pauză de iarnă, FC Viitorul s-a despărțit de mijlocașul francez Lyes Houri, care a fost vândut în Ungaria, la Mol Fehervar, în schimbul sumei de 600.000 de euro. În cele 18 luni în care a evoluat în fotbalul românesc, Houri a reușit să câștige două trofee în tricoul celor de la Viitorul, Cupa și Supercupa României, ambele în 2019.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!