Fotbal intern

Bogdan Ţîru s-a căsătorit la început de 2020! Noua lui soţie este superbă. GALERIE FOTO

06.01.2020 | 17:22
Bogdan Tiru sa casatorit la inceput de 2020 Noua lui sotie este superba GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Bogdan Țîru a profitat de pauza competițională și s-a însurat cu iubita sa Ana Marina Petroșanu. Anunțul a fost făcut de fotbalistul Viitorului pe contul personal de Instagram, printr-o fotografie de la eveniment, iar colegii de la club au trimis mesaje de felicitări.

Bogdan Țîru s-a însurat

Bogdan Țîru, fundașul central de 25 de la Viitorul, s-a însurat cu Ana Marina Peroșanu. Cei doi sunt originari din Constanța și formează un cuplu de mai bine de trei ani. Ana Marina este cea mai înfocată fană a lui Țîru, nelipsind de la meciurile Viitorului (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO).

ADVERTISEMENT

Ana Marina a fost alături de Țîru la fiecare performanță realizată de fotbalist cu echipe de club, postând pe contul personal de Instagram fotografii de la festivitățile de premiere ale Viitorului de la câștigarea titlului, Cupei și Supercupei României.

La fotografia prin care anunța căsătoria cu Ana Marina, Bogdan Țîru a primit comentarii de la Steliano Filip și Tudor Băluță, actual și fost coechipier la Viitorul, și aprecieri de la fotbaliștii Răzvan Horj, Denis Drăguș, Adi Popa, Valentin Cojocaru, Romario Benzar sau Andrei Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Bogdan Țîru, trei trofee cu Viitorul

Bogdan Țîru a fost descoperit de Gheorghe Hagi la una dintre grupele de copii și juniori de la Farul și se află la Academia de la malul Mării din 2010.

Fundașul central, ajuns la 25 de ani, a contribuit la toate performanțele realizate de Viitorul în ultimii ani, fiind titular în echipa care a câștigat campionatul, Cupa și Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Datorită performanțelor solide de la Viitorul, Bogdan Țîru a fost convocat și la prima reprezentativă a României, pentru care a evoluat în două partide, amicalele cu Rusia și Chile din 2016, respectiv 2017.

  • 25 de ani are Bogdan Țîru
Tags: