Fotbal intern

Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă

25.08.2018 | 08:13
Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă. Fundaşul în meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FC Voluntari

Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plaja de la Malul Mării. Prietenii de distracţie ai jucătorului fostei campioane au fost Marius Constantin, fost jucător la Viitorul Constanţa, şi portarul Răzvan Pleşca.

Fotbaliştii au ajuns pe plajă puşi pe petrecere şi au apropiat şezlongurile, după care au consumat bere după bere, sudând şi ţigările, scrie cancan.ro. Este deja al doilea episod, petrecut într-un timp foarte scurt, în care un elev de-al lui Gheorghe Hagi are derapaje de acest gen în timpul liber.

Bogdan Ţâru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă

Înainte ca fundaşul lui Hagi să petreacă alături de Constantin şi Răzvan Pleşca,  Mihai Voduţ şi Ionuţ Vînă au fumat şi au băut într-un club din Mamaia, după meciul Viitorului cu Gaz Metan Mediaş. Au dat shot după shot, după care au comandat tărie şi au băut până spre ora 3 dimineaţa. Curios este în cazul lui Ţâru că Hagi tocmai ce-şi ridicase jucătorul în slăvi, după ce Cosmin Contra nu-l chemase la naţională, iar acum a fost surprins în această ipostază (vezi imaginile aici pe cancan.ro).

Hagi acuza atunci că Bogdan Ţîru ar trebui să fie la naţională şi nu Ionuţ Nedelcearu, care în urmă cu câteva luni fusese unul din protagoniştii episodului “beţie în avion” de la naţionala de tineret, când s-a îmbătat alături de alţi trei colegi de la Dinamo. “Regele” îi cerea socoteală selecţionerului şi îl întreba ce trebuie să facă Ţîru ca să fie chemat la naţională: “Ţîru e căpitanul echipelor naţionale la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câştigate. Dă-i o şansă! Am văzut jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta este realitatea. Ce trebuie să facă Ţîru, să se îmbete şi el? Învăţ lucruri în România care nu au nicio legătură cu performanţa. Cosmine, vii din Spania! Ce faci? Tu nu te pui în mintea lui Ţîru? Mă scuzi, este de la campioana României, nu de la o echipă care nici nu a intrat în play-off. A jucat titular la toate loturile naţionale, de zece ori mai mult decât ăla pe care l-ai luat”, a tunat Hagi, înainte ca Ţâru şi alţi doi fotbalişti să fie prinşi la băut .

“Gaşca” de la Hagi fumează

Nu doar jucătorii care activează acum la Viitorul Constanţa au vicii, ci şi majoritatea celor pe care Gheorghe Hagi i-a vândut la FCSB. Romario Benzar, Florin Tănase şi Florinel Coman au fost surprinşi de nenumărate ori fumând, iar oficialii grupării de la Ovidiu nu au ascuns niciodată aceste lucruri, după ce jucătorii au părăsit clubul. Cristian Bivolaru discutase despre situaţia lui Coman: “Bănuiesc că fuma de la vreo 14 ani, pe balconul hotelului unde stătea. Şi nu ştiu cine zicea recent că au fost şi vor fi, cu siguranţă, jucători mari care au făcut-o și o fac. Sigur că o descărcare sau moment de relaxare, nu un viciu care să te ducă la un pachet pe zi, e un lucru, altfel, dacă lucrurile degenerează, pot crea probleme unui sportiv de performanţă”, a spus Bivolaru.

Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă. Fundaşul se bucură alături de Andrei Virgil Cobanu, Ionuţ Vînă şi Mailson Lima în meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sâmbătă 18 august 2018.
Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă. Fundaşul se bucură alături de Andrei Virgil Cobanu, Ionuţ Vînă şi Mailson Lima în meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş