Fotbal intern

Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă

25.08.2018 | 08:13
Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă. Fundaşul în meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FC Voluntari

Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plaja de la Malul Mării. Prietenii de distracţie ai jucătorului fostei campioane au fost Marius Constantin, fost jucător la Viitorul Constanţa, şi portarul Răzvan Pleşca.

Fotbaliştii au ajuns pe plajă puşi pe petrecere şi au apropiat şezlongurile, după care au consumat bere după bere, sudând şi ţigările, scrie cancan.ro. Este deja al doilea episod, petrecut într-un timp foarte scurt, în care un elev de-al lui Gheorghe Hagi are derapaje de acest gen în timpul liber.

Bogdan Ţâru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă

Înainte ca fundaşul lui Hagi să petreacă alături de Constantin şi Răzvan Pleşca,  Mihai Voduţ şi Ionuţ Vînă au fumat şi au băut într-un club din Mamaia, după meciul Viitorului cu Gaz Metan Mediaş. Au dat shot după shot, după care au comandat tărie şi au băut până spre ora 3 dimineaţa. Curios este în cazul lui Ţâru că Hagi tocmai ce-şi ridicase jucătorul în slăvi, după ce Cosmin Contra nu-l chemase la naţională, iar acum a fost surprins în această ipostază (vezi imaginile aici pe cancan.ro).

Hagi acuza atunci că Bogdan Ţîru ar trebui să fie la naţională şi nu Ionuţ Nedelcearu, care în urmă cu câteva luni fusese unul din protagoniştii episodului “beţie în avion” de la naţionala de tineret, când s-a îmbătat alături de alţi trei colegi de la Dinamo. “Regele” îi cerea socoteală selecţionerului şi îl întreba ce trebuie să facă Ţîru ca să fie chemat la naţională: “Ţîru e căpitanul echipelor naţionale la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câştigate. Dă-i o şansă! Am văzut jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta este realitatea. Ce trebuie să facă Ţîru, să se îmbete şi el? Învăţ lucruri în România care nu au nicio legătură cu performanţa. Cosmine, vii din Spania! Ce faci? Tu nu te pui în mintea lui Ţîru? Mă scuzi, este de la campioana României, nu de la o echipă care nici nu a intrat în play-off. A jucat titular la toate loturile naţionale, de zece ori mai mult decât ăla pe care l-ai luat”, a tunat Hagi, înainte ca Ţâru şi alţi doi fotbalişti să fie prinşi la băut .

“Gaşca” de la Hagi fumează

Nu doar jucătorii care activează acum la Viitorul Constanţa au vicii, ci şi majoritatea celor pe care Gheorghe Hagi i-a vândut la FCSB. Romario Benzar, Florin Tănase şi Florinel Coman au fost surprinşi de nenumărate ori fumând, iar oficialii grupării de la Ovidiu nu au ascuns niciodată aceste lucruri, după ce jucătorii au părăsit clubul. Cristian Bivolaru discutase despre situaţia lui Coman: “Bănuiesc că fuma de la vreo 14 ani, pe balconul hotelului unde stătea. Şi nu ştiu cine zicea recent că au fost şi vor fi, cu siguranţă, jucători mari care au făcut-o și o fac. Sigur că o descărcare sau moment de relaxare, nu un viciu care să te ducă la un pachet pe zi, e un lucru, altfel, dacă lucrurile degenerează, pot crea probleme unui sportiv de performanţă”, a spus Bivolaru.

Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă. Fundaşul se bucură alături de Andrei Virgil Cobanu, Ionuţ Vînă şi Mailson Lima în meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sâmbătă 18 august 2018.
Bogdan Ţîru şi alţi doi jucători din Liga 1 au băut şi au fumat, pe plajă. Fundaşul se bucură alături de Andrei Virgil Cobanu, Ionuţ Vînă şi Mailson Lima în meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş

 

"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stănija, așezarea faimoasă din Munții Metaliferi și căutătorii de aur
Stănija, așezarea faimoasă din Munții Metaliferi și căutătorii de aur
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română