Sport

Bogdan Vătăjelu, la datorie alături de viitori militari din Bănie: “Poate ne strângem cinci-șase jucători de la Universitatea Craiova să jucăm cu liceeni”. Video

Bogdan Vătăjelu i-a vizitat pe elevii unui colegiu militar din Bănie. Fundașul oltenilor a fost înconjurat de tinerii suporteri ai Universității Craiova.
27.11.2022 | 10:11
Bogdan Vatajelu la datorie alaturi de viitori militari din Banie Poate ne strangem cincisase jucatori de la Universitatea Craiova sa jucam cu liceeni Video
Bogdan Vătăjelu i-a vizitat pe elevii de la Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oltenii se pregătesc pentru restanța cu Chindia Târgoviște, care este programată marți, de la ora 19:00. Până atunci, Bogdan Vătăjelu i-a vizitat pe elevii Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu”, iar jucătorul Universității Craiova a fost copleșit de fanii „alb-albaștrilor”.

Bogdan Vătăjelu, alături de elevii unui colegiu militar din Bănie. Fundașul Universității Craiova a fost înconjurat de fanii „alb-albaștrilor”

La începutul săptămânii, Bogdan Vătăjelu a revenit în Bănie, după convocarea la echipa națională a României. Fundașul „alb-albaștrilor” a fost chemat de urgență de Edi Iordănescu, din cauza accidentării lui Nicușor Bancu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga de 29 de ani a fost titluar împotriva reprezentativei Sloveniei, fiind înlocuit cu Raul Opruț în minutul 60. Bogdan Vătăjelu nu a mai fost folosit de Edi Iordănescu în al doilea meci de verificare cu Republica Moldova, iar în echipa de start a „tricolorilor” a apărut tânărul fundaș al celor de la FC Hermannstadt.

Acesta a fost prezent la Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” și le-a împărțit calendare viitorilor militari. Bogdan Vătăjelu a fost copleșit de suporterii „alb-albaștrilor”, care au cerut poze și autografe jucătorului Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Permiteți să raportez, Bogdan Vătăjelu la datorie! În această dimineață, Bogdan Vătăjelu a fost prezent la Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu” pentru o dimineață plină de evenimente alături de elevii de aici.

Bucuria celor prezenți a fost nemărginită, “leul” reprezentând unul dintre jucătorii lor preferați. Fotbalistul Științei a împărțit calendare, a oferit sute de autografe și a făcut poze cu tinerii cadeți. Momentele minunate pot fi văzute în fotografiile de la eveniment”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu: „Poate ne strângem cinci, șase colegi să jucăm cu echipa de la liceul militar”

Bogdan Vătăjelu este unul dintre cei mai vechi jucători de la Universitatea Craiova, fiind în lotul „alb-albaștrilor” și în Liga 2. Prin devotamentul pentru formația din Bănie, dar și evoluțiile bune din tricoul „alb-albastru”, fundașul stânga a câștigat simpatia suporterilor.

Vizita lui Bogdan Vătăjelu i-a surprins pe elevii colegiului militar din Bănie, iar aceștia l-au aclamat pe Bogdan Vătăjelu. Unul dintre aceștia a mărturisit că jucătorul Universității Craiova este un model pentru mulți dintre ei.

ADVERTISEMENT

„Mă simt onorat că a fost aici, este un model de viață pentru noi toți. Ne-a spus să ne urmăm visele, pentru că asta este important. Asta îmi place la Vătăjelu, cu pune accent pe pasiune”, a spus un elev de la Colegiu Național Militar „Tudor Vladimirescu”.

Bogdan Vătejelu a declarat că a fost bucuros, pentru că a fost alături de elevii din Colegiu Național Militar „Tudor Vladimirescu”. Acesta a dezvăluit că în viitorul apropiat, el împreună cu câțiva coechipieri de la Universitatea Craiova vor juca un meci împotriva echipei liceului militar.

„Nu știu nu le-am numărat (n.r. autografele). Chiar m-am bucurat că am fost alături de ei, pentru că încă iubesc sportul și fotbalul în special. Așa cum am zis, cred că școala și sportul sunt într-o legătură foarte strânsă.

Multe sfaturi nu am avut să le dau, doar să își urmeze visul și să muncească, pentru ceea ce își doresc să ajungă în viață. Îi aștept pe toți să ne susțină. Am zis că poate cât de curând să facem un joc, poate ne strângem cinci, șase colegi să jucăm cu echipa de la liceul militar”, a spus Bogdan Vătăjelu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru „2 solist” la meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT