Fotbal intern

Bogdan Vătăjelu, reacție emoționantă după Universitatea Craiova – Sabail. Ce a spus Cicâldău despre un posibil transfer

18.07.2019 | 21:43
Bogdan Vatajelu reactie emotionanta dupa Universitatea Craiova  Sabail Ce a spus Cicaldau despre un posibil transfer

Universitatea Craiova a caștigat returul cu Sabail, cu același scor înregistrat și în Azerbaijan, 3-2. La flash interviul de după meci, Bogdan Vătăjelu, marcatorul golului 2, a explicat celebrarea reușitei. Fotbalistul i-a dedicat golul fostului său coleg de la Sparta Praga, Josef Sural, decedat la sfârșitul lunii aprilie într-un accident de mașină în Turcia, în momentul în care atacantul de 28 de ani se întorcea alături de colegii de la Alanyaspor dintr-o deplasare.

Bogdan Vătăjelu, reacție emoționantă după Universitatea Craiova – Sabail!

Bogdan Vătăjelu a vorbit și despre meciul câștigat cu emoții de echipa sa, dând vina pe lipsa de concentrare pentru cele două goluri primite în partea secundă a meciului. Mai mult, fotbalisul a prefațat și meciul din etapa a doua a Ligii întâi, pe care Craiova îl va desfășura duminica, 21 iulie, pe Arena Națională, contra lui Dinamo.

“Era foarte important să ne calificăm. Cum am spus-o și înainte de joc, eram sigur  că nu va fi un meci ușor. Din păcate, noi ne-am făcut meciul greu și am luat goluri foarte ușor. Trebuie să învățăm multe după meciurile astea, avem trei rezultate identice. I-am dedicat golul fostului meu coleg de la Sparta Praga (n.r. Josef Sural). M-am înțeles foarte bine cu el, atât pe teren cât și în afara lui. E incredibil ce poți să simți când te desparți de un coleg. Nu mă gândeam că poate să doară așa tare. Pentru noi va fi mai greu duminică pentru că dinamo a pierdut sever la Constanța. Se vor motiva de trei ori mai tare.

De asemenea, Alexandru Cicâldău a vorbit și el după meciul cu Sabail, care a reprezentat prima sa apariție după turneul final U-21 din Italia și San Marino. Mijlocașul declară că rezultatele importante obținute echipa națională l-au făcut mult mai încrezător. Despre transferul la Genk, Cicâldău nu a vrut să comenteze.

“Cu Sabail nu a fost un meci ușor, dar noi suntem singurii vinovați. Am avut 2-0, nu trebuia să le dăm nicio șansă. Eu  m-am simțit bine pe teren, am avut o mică vacanță, am venit de o săptămână. După Euro pot să spun că am un plus de încredere, ce am făcut noi acolo rămâne în istorie. Despre ce s-a scris în presă nu vreau să comentez, sunt concentrat pe  meciul cu Dinamo. Nu mă interesează dacă domnul Neagoe o să fie demis, trebuie să luam trei puncte.”