Sport

Bogdan Vătăjelu așteaptă o victorie în semifinala Sepsi – Universitatea Craiova: „Nu cred că o să avem probleme”

Universitatea Craiova speră să își ia revanșa în fața lui Sepsi în semifinalele Cupei României, după înfrângerea din campionat, 1-3, de pe stadionul din Sfântu Gheorghe.
19.04.2022 | 16:30
Bogdan Vatajelu asteapta o victorie in semifinala Sepsi  Universitatea Craiova Nu cred ca o sa avem probleme
Bogdan Ilie Vatajelu in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si Universitatea Craiova, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sambata 16 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Formația din Bănie vrea să se răzbune pe trupa antrenată de Cristiano Bergodi, după ultima înfrângere din campionat împotriva covăsnenilor. Universitatea Craiova se va confrunta cu Sepsi Sfântu Gheorghe în prima manșă a semifinalelor Cupei României, miercuri, de la ora 19:30, pe stadionul Municipal.

Bogdan Vătăjelu se așteaptă la o victorie a Universității Craiova pe terenul lui Sepsi: „Am ajuns la o maturitate fotbalistă”

Universitatea Craiova va avea o partidă dificilă cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Fundașul oltenilor, Bogdan Vătăjelu, a declarat că trupa antrenată de Cristiano Bergodi se află într-o formă bună în campionat, însă jucătorul formației din Bănie își dorește să îi învingă pe covăsneni și să continue seria victorilor din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă o partidă destul de grea cu Sepsi, o echipă în formă și cu un antrenor pe care îl știm deja. Știm că practică un fotbal ofensiv, iar echipele pe care le-a antrenat au jucat bine întotdeauna. Noi ne dorim să ne continuăm aceeași formă pe care o avem și să o prelungim până la finalul campionatului”, a declarat fundașul oltenilor.

Vătăjelu a spus că moralul oltenilor este unul ridicat după ultimele succese din campionat. Acesta a declarat că el împreună cu ceilalți colegi de la Universitatea Craiova au învățat să gestioneze momentele tensionate și se așteaptă să la o victorie cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Traversăm o perioadă foarte bună, iar ca moral toți suntem la capacitate maximă. Ultimele două luni au fost foarte bune și cred că este destul de ușor să gestionăm starea prin care trecem. Poate să apară la un moment dat o problemă, însă cred că am ajuns la o maturitate fotbalistă”, a spus Bogdan Vătăjelu.

Bogdan Vătăjelu anticipează o victorie a Universității Craiova: „Nu cred că o să avem probleme, doar noi putem să le creăm”

Fundașul oltenilor își amintește de înfrângerea suferită de Universitatea Craiova pe terenul lui Sepsi, scor 3-1, însă acesta crede că formația din Bănie nu va mai repeta greșelile din partida anterioară. Bogdan Vătăjelu a declarat că nu se așteaptă ca trupa antrenată de Bergodi să le creeze probleme „alb-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

„Țin minte că am avut un meci destul de greu cu Sepsi, dar eu cred că este vorba doar de atitudine, pentru că în ultimele meciuri asta a făcut diferența în parcursul pe care l-am avut până acum. Calitate știu că avem pentru că am arătat-o de fiecare dată. Dacă suntem pregătiți și avem atitudinea potrivită pentru fiecare meci nu cred că o să avem probleme, doar noi putem să le creăm”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

Jucătorul Universității Craiova se așteaptă ca fanii „juveților” să își facă apariția într-un număr cât mai mare pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. Vătăjelu a declarat că prezența suporterilor i-ar ajuta pe aceștia să depășească momentele tensionate ale partidei.

ADVERTISEMENT

„Îi așteptăm într-un număr la fel de mare cum au fost și în Constanța (n.r. suporterii Universității Craiova). Ei ne sunt alături mereu și ne pot ajuta să trecem prin momentele mai puțin bune pe care le traversăm în timpul unui meci. Partidele și în special victoriile cu ei sunt cele mai frumoase”, a mai spus fundașul Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 3,20 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT