Fotbal intern

Bogdan Vintilă a explicat situația accidentaților înainte de CFR – FCSB. Nu se teme de coronavirus: ”E o gripă cu marketing foarte bun”

13.06.2020 | 15:23
Bogdan Vintila a explicat situatia accidentatilor inainte de CFR  FCSB Nu se teme de coronavirus E o gripa cu marketing foarte bun
ADVERTISEMENT

Antrenorul Bogdan Vintilă a explicat care este situația accidentaților înainte de marele derby CFR Cluj – FCSB, din etapa a treia a play-off-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,36 este cota pentru “12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a explicat situația accidentaților înainte de CFR – FCSB

Într-o conferință de presă susținută sâmbătă, Bogdan Vintilă a vorbit despre jucătorii accidentați înaintea meciului CFR Cluj – FCSB și pe cine va folosi ca fundaș stânga, post deficitar pentru deplasarea din Gruia.

”Momentul în care s-a revenit la antrenamente nu am avut nicio problemă medicală. Iar accidentările pe care le avem nu sunt din cauza antrenamentelor”, a declarat tehnicianul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Cristea a făcut o mișcare bruscă la o săritură la cap, Panțîru a avut o micro leziune fibrilară la un șut, iar la Soiledis este o luxație a degetului de la picior”, a mai spus Vintilă.

”Jucătorii au venit cu o poftă incredibilă de a juca fotbal”

Antrenorul FCSB-ului a confirmat ceea ce finanțatorul Gigi Becali a spus încă de vineri, că Ovidiu Popescu va evolua pe postul de fundaș stâng a, în contextul absențelor lui Panțîru și Soiledis.

ADVERTISEMENT

”E un minus ca nu am avut mai multe meciuri amicale pentru a da ritm de joc băieților. Jucătorii au venit cu o poftă incredibilă de a juca fotbal. Consider că sunt pregătiți și din punct de vedre mental”, a afirmat Bogdan Vintilă.

Tehnicianul ”roș-albaștrilor este încântat de duelul cu Dinamo București din semifinalele Cupei României și speră ca până la ora jocurilor să se permită accesul suporterilor pe stadioane.

ADVERTISEMENT

”Este o semifinală foarte interesantă cu Dinamo. Este bine că jucăm în dublă manșă. Telespectatorii vor putea să vadă două derby-uri. Sperăm să se dea voie să se joace cu spectatori. Din punctul meu de vedere, se exagerează foarte mult cu această pandemie. Trebuie să ne vedem de viață. Coronavirusul este o gripă normală cu un marketing foarte bun”, a precizat el.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB, care va avea loc duminică, 14 iunie, de la ora 20:00, a fost la un pas să nu se dispute, după ce două persoane din cadrul clubului din Gruia au fost suspecate că sunt infectate cu COVID-19.

ADVERTISEMENT