Fotbal intern

Bogdan Vintilă a insistat pentru transferul lui Adrian Petre la FCSB: ”A avut un cuvânt greu de spus”

16.02.2020 | 17:42
Bogdan Vintila a insistat pentru transferul lui Adrian Petre la FCSB A avut un cuvant greu de spus
ADVERTISEMENT

Antrenorul care l-a descoperit pe Adrian Petre, Cristian Păcurar, crede că Bogdan Vintilă a insistat pentru transferul atacantului la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 31,95 este cota pentru „3-6 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a insistat pentru transferul lui Adrian Petre la FCSB: ”Cu el s-a simțit cel mai bine”

”Bogdan Vintilă îl știe foarte bine de la lotul de tineret U 17. Discutam mereu cu Bogdan și îmi spunea că îl apreciază foarte mult. Știu că în perioada respectivă, Adi Petre s-a simțit cel mai bine”, a declarat Cristian Păcurar pentru prosport.ro.

”Când a venit Bogdan s-a produs un declic în cariera lui. Probabil că și acum Vintilă a avut un cuvânt greu de spus”, a spus antrenorul care l-a descoperit pe Adrian Petre despre implicarea lui Bogdan Vintilă în transferul atacantului la FCSB.

ADVERTISEMENT

”S-a călit destul de bine în Danemarca”

”Eu cred că l-au adus să joace. Știe că patronul și suporterii vor pune presiune, dar eu cred că perioada aceasta, în care a jucat în Danemarca, s-a călit destul de bine. Presiune este oriunde. Și la FCSB, și la Dinamo, și la CFR Cluj, și la UTA”, a încheiat Păcurar.

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Adrian Petre la FCSB, iar Gigi Becali a confirmat mutarea. Latifundiarul din Pipera va trebui să le plătească danezilor de la Esbjerg aproximativ un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Petre, în Top 30 al transferurilor de la FCSB

Presa din Danemarca a scris că internaționalul român de tineret nu mai intra în vederile antrenorului Lars Olsen, venit de puțin timp la echipă. De altfel, Adrian Petre nu a fost reținut în lot pentru meciul de vineri seară cu FC Copenhaga.

Adrian Petre intră în Top 30 la gruparea ”roș-albastră” din punct de vedere al sumei de transfer și se află la egalitate cu fotbaliști precum Romeo Surdu, Mihai Răduț sau Adrian Neaga.

ADVERTISEMENT

Petre a ajuns în România

În cursul dimineții de duminică, atacantul a revenit din Danemarca pentru a semna înțelegerea cu FCSB. Pe aeroport, acesta a oferit primele declarații despre noua sa aventură și spune că venirea la vicecampioana României e cea mai bună alegere.

Despre noul vârf al echipei lui Bogdan Vintilă, fostul său antrenor de la juniorii celor de la UTA Arad, Cristian Păcurar, a mai spus că e un jucător complet, care poate face diferența în fața porții adverse.

ADVERTISEMENT